Agü’de Kayıt Heyecanı

Agü’de Kayıt Heyecanı

Abdullah Gül Üniversitesi’nin (AGÜ) yükseköğretim programlarına 2014 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (2014-ÖSYS) sonucuna göre girmeye hak kazanan adayların kesin kayıt işlemleri başladı.

- Abdullah Gül Üniversitesi’nin (AGÜ) yükseköğretim programlarına 2014 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (2014-ÖSYS) sonucuna göre girmeye hak kazanan adayların kesin kayıt işlemleri başladı.

AGÜ Sümer Kampüsü Dil Okulları’nda yapılan kayıt işlemlerinin ilk gününde Mimarlık, Bilgisayar Mühendisliği ve İşletme bölümlerinden 50 öğrenci kayıt yaptırdı.

AGÜ’lülere ulaşım kolaylığı

Farklı illerden Kayseri’ye gelen AGÜ’lü öğrencilerin istasyon, terminal ve havaalanından Sümer Kampüsü’ne ulaşımı servislerle sağlandı.

Kayıt işlemleri sırasında heyecanlı oldukları gözlenen öğrenciler, bölüm başkanlarıyla yaptıkları kısa sohbetlerde üniversite ile ilgili bilgiler aldı.

Kayıt işlemleri tamamlanan öğrenciler ve ailelerine Kayseri turu düzenlendi. Turda öğrenci ve velilere Kayseri’nin konaklama, ulaşım imkanları, yeme içme kültürü, tarihi ve turistik merkezleri hakkında yerinde bilgi verildi.

Öteyandan, kayıt sırasında yoğunluk yaşanmaması amacıyla kayıt işlemleri 02-03 Eylül’de de devam edecek.