Ahmet Dursun'dan Survivor itirafı

Ahmet Dursun'dan Survivor itirafı

Ahmet Dursun'dan aylar sonra gelen Survivor itirafı

Eski milli futbolcu, "Adada bir yandan mide sorunum bir yandan babamın hastalığı iyi değildim. Babamın öleceğini hissettim sanki bir şekilde çıkmak istedim" dedi.

Beşiktaşlı eski Milli futbolcu Ahmet Dursun, bir canlı yayın programında SurvivorAllstar'da yarışırken babasının öleceğini hissettiğini ve bu yüzden ayrılmak istediğini söyledi.
 
"BABAMIN ÖLECEĞİNİ HİSSETTİM"
 
Milli futbolcu ardından açıklamalarına şöyle devam etti, "Babam 1,5 senedir akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Geçen sezonki Survivor'da 'acaba kötü bir haber gelir mi' diye kafam babama takılıydı. Döndüm ve başka doktora gittik. Almanya'daki o doktor babamın suratına "üç aylık ömrün var, görebileceğin herkesi gör" dedi.
 
"ANİDEN SURVİVOR'A GİTTİM"
 
"Babamın morali çok bozuldu. Bunu söyleyen bir Türk doktor. Kardeşim babamı Alman doktora götürdü onlar bir tedavi programı ayarladı. Babam birazcık düzelmeye başladı. O esnada aniden Survivor Allstar'a gitmek zorunda kaldım."
 
DÖNDÜKTEN SONRA BABASI ÖLMÜŞ
 
"Adada bir yandan mide sorunum bir yandan babamın hastalığı iyi değildim. Midemden rahatsızlanınca doktor 'karar senin' dedi. Babamın öleceğini hissettim sanki bir şekilde çıkmak istedim. Döndükten kısa bir süre sonra kardeşim aradı ve babamın öldüğünü söyledi."