• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 55.734
  • Dolar
  • 1,8555
  • Euro
  • 2,3350
  • Altın
  • 615,82
  • Ankara : 7 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 11 °C
13 bin Euro maaş alan danışman kim ?
1 milyon kişiye ikinci şans !
Yargılanırken aynı kıza ikinci tecavüz !
Şırnak ve Muş'ta 2 şehit !
Amasya HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

'Ak Belediyecilik'te Hedef Ustalık Dönemi

Ak Belediyecilikte Hedef Ustalık Dönemi
08.02.2012 13:57

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Metin Kaşıkoğlu, “Yerel yönetimler anlamında çıraklık ve kalfalık dönemini geride bırakan AK belediyeciliğin artık ustalık dönemine geçme zamanıdır” dedi.

Amasya'da belediye konferans salonunda düzenlenen AK Parti yerel yönetimler şurasında konuşan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Metin Kaşıkoğlu, şehirlerdeki yerel yönetimlerin çalışmalarını ele aldıklarını söyledi.

AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti'nin ustalık dönemini yaşadığını ve AK Partili belediyelerde de ustalık dönemi zamanının geldiğini anlatan Kaşıkoğlu, “İstiyoruz ki AK belediyeciliği gözden geçirelim. Karşılıklı istişarelerde bulunalım. Çağı yakalayalım. Ufkumuzu büyütelim, Vizyonumuzu geliştirelim. Deneyimlerimizi paylaşalım. Sıradan belediyecilik ve yerel yönetim anlayışını terk ederek marka şehirleri oluşturmaya çalışalım. Artık kaldırım yapmak, asfalt yapmak, bina yapmak, bahçe yapmak bunlar bizim için sıradan hizmetler olmuştur. Bunları zaten yapıyor belediyelerimiz ve yerel yöneticiler. İstiyoruz ki artık yerel yöneticilerimiz de çağı yakalasınlar. Gelişmiş medeni ülkelerdeki güzellikleri, gelişmeleri ve ötesini ülkemiz insanıyla buluştursunlar” diye konuştu.

Toplantıya AK Parti Amasya İl Başkanı Hicabi Bağçuvan, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çittir, Merzifon Belediye Başkanı M. Kadri Aydınlı, Taşova Belediye Başkanı Özgür Özdemir ile Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Mustafa Saatcı'nın yanısıra belde belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri ve partililer katıldı.

'AK BELEDİYECİLİK'TE HEDEF USTALIK DÖNEMİ

'AK BELEDİYECİLİK'TE HEDEF USTALIK DÖNEMİ

'AK BELEDİYECİLİK'TE HEDEF USTALIK DÖNEMİ

73
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
Yumurta atma sırası ondaydı...Eve haciz dönemi bitiyor !Garanti'de Polis BayramıOraya gitmem büyük risktiBu utançtan ben sorumluyumUltraslan'dan Terim'e tepki !İstanbul 2020 Olimpiyatları için adayKazaklar'dan da 5 çocuk istediÖlüm haberini veren doktora dayakRusya’dan füze misillemesi
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim