Ak Parti Adayları Muhtarlarla Buluştu

Ak Parti Adayları Muhtarlarla Buluştu

AK Parti Bartın Milletvekili adayları Kozcağız merkez ve köy muhtarlarıyla kahvaltıda buluştu.

AK Parti Bartın Milletvekili adayları Kozcağız merkez ve köy muhtarlarıyla kahvaltıda buluştu.

AK Parti Bartın Milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Mustafa Yelkenci, Kozcağız beldesinde muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.

50'ye yakın muhtarın katıldığı kahvaltı sonrası değerlendirmelerde bulunan milletvekili adayı Mustafa Yelkenci, "Biliyorsunuz ki, ben 2002 ve 2007'de milletvekili adayı olarak karşınıza gelmiştim. O gün de beni sevgi ve coşkuyla karşıladınız. Bize gerekenin üzerinde destek verdiniz. Size minnettarım. Sizler beni yakından biliyor, tanıyorsunuz. Her seçim olduğu gibi bu seçimler de çok önemli. Bartın ilimiz 2002'den sonra AK Parti'den 2 milletvekili çıkartma noktasında en yakın olduğu seçim bu seçimdir. Kozcağız bunu başaracak güçtedir. Kozcağız bunu geçmişte göstermiştir. Bartın, AK Parti'den 2 milletvekili göndermeye çok yakındır. Sayın vekilim, son dönemde Bartın ve Kozcağız'a çok büyük ve önemli yatırımlar yaptı. Bartın'ımızın önünü açtı. Bunların devam etmesi için bize kuvvet vereceğinizi düşünüyorum" dedi.

Yelkenci'nin önemli bir siyaset adamı olduğunu vurgulayan Milletvekili ve adayı Tunç ise şöyle konuştu: "Kaliteli adam burada bakın. İstanbul'da il gençlik kolları başkanlığı kolay kolay kimse yapamaz. İşte bu adam yapmış. Başka ne yapmış? Fatih'te İlçe Başkanlığı yapmış. Başbakanımızın aday tanıtımında da sayın başbakanımız bize 2-0'a bu kez çok yakın olduğumuzu söyledi. Mustafa Yelkenci ağabeyimiz 2002'de partisi barajı aşamadığı için milletvekili seçilememişti. Çok seveni var. Kurucaşile'sinden Amasra'sına, bütün köylerde iyiliği dokunmayan hemen hemen kimse yok. Gittiğimiz zaman, çok iyi adamdır, boru istedik gönderdi, durak istedik yaptırdı diyenler var. Daha iktidar olmadan kendi gücüyle yardıma koşan birisi, iktidarın gücüyle neler yapmaz değil mi? Bu güce sahip çıkalım. Bu değerlere sahip çıkalım."

Kaynak: İHA