Ak Parti Gümüşhane İl Başkanlığına Celalettin Köse Atandı

Ak Parti Gümüşhane İl Başkanlığına Celalettin Köse Atandı

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı görevini vekaleten sürdüren Avukat Celalettin Köse, parti genel merkezi tarafından asaleten bu göreve atandı.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı görevini vekaleten sürdüren Avukat Celalettin Köse, parti genel merkezi tarafından asaleten bu göreve atandı.

Mevcut İl Başkanı Hakkı Gündüz'ün 1 Kasım seçimleri için istifa etmesinin ardından Köse, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı olması nedeniyle 31 Ağustos 2015 tarihinden beri İl Başkanlığı görevini vekaleten yürütüyordu. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı 30 Eylül 2015 günü yaptığı atamayla Avukat Celalettin Köse'yi asaleten İl Başkanlığı görevine atadı.

Eski İl Başkanı Hakkı Gündüz, Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor ve parti yöneticilerinin bulunduğu toplantıda atama kararını açıklayan Köse, "İnşallah bize güvenenlere mahcup olmayız" dedi.

Tek hedeflerinin tüm teşkilatlar olarak birlik ve beraberliği bozmadan AK Parti'nin yeniden tek başına iktidarı için Gümüşhane'den iki milletvekili çıkarmak olduğunu belirten Köse, "1 Kasım seçimlerine giderken bugün yeniden ilk günkü aşkla yola çıktığımız gündür. Ülkemizde ki istikrarın sürmesi, partimizin yeniden tek başına iktidarı için, güçlü mutlu ve ileri bir Türkiye ve Gümüşhane için önümüzde ki seçimlerin ayrı bir yeri vardır. Yapılacak olan seçimler aziz milletimizin varlık ve bekası, dünya mazlumlarının selameti için büyük önem arz etmektedir" diye konuştu.

Tüm teşkilatlar olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde seçimlerde en yüksek başarıyı elde etmek için hep birlikte gayret göstereceklerini dile getiren Köse, seçim çalışmalarında partiye bugüne kadar hizmet etmiş olan dava arkadaşları ve büyüklerinden de kendilerine destek olmalarını talep etti.

Seçim çalışmalarında tüm Gümüşhanelilerin gönüllerine girip, dualarına ve oylarına talip olacaklarını, oy namustur şiarıyla hareket ederek oylara ve sandıklara sahip çıkacaklarını dile getiren Köse, şunları söyledi: "1 Kasım seçimleri için ilimizde büyük bir seferberlik başlatıp, 7 Haziran'da yaşadığımız yol kazasını, çok kıymetli adaylarımız Sayın Hacı Osman Akgül ve yine çok kıymetli Sayın Cihan Pektaş'ın etrafında kenetlenerek inşallah rekor bir oy oranıyla ikisini de meclise göndererek gidereceğiz. Ülkemizin yeniden siyasi istikrara kavuşması ve tek başına yeniden güçlü bir Ak Parti iktidarı için ilk günkü aşkla Bismillah diyoruz"

AK Parti'nin 1 Kasım seçimleri için kurduğu Seçim Koordinasyon Merkezi'nin (SKM) çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Köse, tüm dava arkadaşlarını ve partilileri SKM ile birlikte seçim çalışmalarına destek olmaya davet etti.

Celalettin Köse başkanlığında yeniden oluşturulan AK Parti İl Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu: Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı: Özcan Ulutaş, Teşkilat Başkanı: Fikret Orak, Ekonomik İşler Başkanı: Kayahan Büyükbayraktar, Seçim İşleri Başkanı: Recep Eleman, Tanıtım ve Medya Başkanı: Alper Celil Varan, Dış İlişkiler Başkanı: Cihan Özyurt, Sosyal İşler Başkanı: Niyazi Karagül, Yerel Yönetimler Başkanı: Vedat Zent, Mali ve İdari İşler Başkanı: Aysun Dalgıç, Halkla İlişkiler Başkanı: İdris Çimen, Ar-Ge Başkanı: Yasin Uçan, İl Sekreteri: Nuray Meydan

SKM yönetimi ise şu isimlerden oluştu: SKM Başkanı: Vedat Zent, Başkan Yardımcısı: Mihdat Uçan, Program Sorumlusu: Ahmet Ergin, Tanıtım ve Medya Sorumlusu: Abdurrahman Selvi, Hukuki ve Eğitim İşleri: Derya Kaya, Mali İşler Sorumlusu: Aysun Dalgıç, Bilgi İşlem ve Sekreterya Sorumlusu: Hülya Selvi

Kaynak: İHA