AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ KIYIKLIK ANNELERE GÜL DAĞITTI -KIYIKLIK: -BUGÜN ANNELER GÜNÜ, BİZDE SOKAKLARA ÇIKARAK, BUGÜNÜ KUTLUYORUZ

AK PARTİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ KIYIKLIK ANNELERE GÜL DAĞITTI     -KIYIKLIK:     -BUGÜN ANNELER GÜNÜ, BİZDE SOKAKLARA ÇIKARAK, BUGÜNÜ KUTLUYORUZ

AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, 8 Mayıs Anneler Günü doloyısıyla vatandaşlara gül dağıttı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, 8 Mayıs Anneler Günü doloyısıyla vatandaşlara gül dağıttı.

Bahçelievler'de sokakta vatandaşlara gül vererek Anneler Günü'nü kutlayan Kıyıklık, esnafı da ziyaret ederek sohbet etti.

Kıyıklık, seçim çalışmalarının yoğun geçtiğini ve tek tek bütün mahalleri gezdiklerini belirterek, "Her gün 2 ekip halinde adaylar olarak dolaşıyoruz. Ayrıca mahallelerimizdeki mahalle başkanlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız özel çalışmalar yapıyor. Ev ziyaretleriyle, toplantılarla vatandaşa ulaşıyoruz. Bugün Anneler Günü, bütün mahallelerde anneler günü programı yapılıyor. Bizde sokaklara çıkarak, bugünü kutluyoruz" diye konuştu.

12 Haziran seçimlerine gün saydıklarını dile getiren Kıyıklık, bu zamana kadar 30'a yakın seçime katıldığını, bazen aday olarak, bazen de yönetim çalışmalarında yer aldığını söyleyerek, bu zamana kadar gördüğü en olumlu tepkinin bu seçim çalışmalarında olduğunu dile getirdi.

Kıyıklık, 12 Haziran seçimlerinden sonra iki konuda çok kararlı olduklarını belirterek şunları söyledi:

"Bunlardan birincisi meclisin anayasası görünümünde olan iç tüzüğü ile ilgili büyük bir çalışmamız olacak. İkincisi de yeni anayasayı tamamen sivil, katılımcılığı öne getiren demokratik, laik ve sosyal devlet anlayışını ön plana alan, insanı odak olarak kabul eden, insan merkezli hukukun üstünlüğünü esas alan bir anayasa yapmak istiyoruz. Bu anayasayı bütün sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yapacağız. Halkla birlikte yapacağız. Bütün görüşler bu anayasada kendini bulacak. Dünyanında kabul edebileceği bir anayasa hazırlayacağız. Meclisten yüzde kaç ile geçirirsek geçirelim, bu durumu mutlaka halka götüreceğiz. Birlikte yaptığımız anayasa toplumsal sözleşme ve kendimizin karar verdiği ana yol haritamız bu, gelin bunu kabul ediyor musunuz, diye soracağız. Halkın oyunu yeniden müracaat edeceğiz."

Normal bir hayatın içinde olmadığımızı vurgulayan Kıyıklık, normalleşeceğimizi ve insanların daha huzurlu, daha istikrarlı, daha rahat bir hayat yaşayacağını dile getirdi.

Kıyıklık, önümüzdeki seçimlerde yüzde 48 ile 51 arasında bir oy oranına sahip olacaklarını belirterek, "İstanbul'da ben kendi bölgemi düşünüyorum. Daha öncede Türkiye ortalamasında bir oy almıştık. Yine aynı oyu alacağız öyle görünüyor" dedi.

Yapılması planlanan "Çılgın Proje' hakkında konuşan Kıyıklık, bu projenin şimdiye kadar geciken bir proje olduğunu ve gerçekleşeceğine mutlaka inandığını kaydetti.

Siyasiler arasında yaşanan gerginlikleri yorumlayana Kıyıklık, "Siyasetteki gerginlikler olağan şeyler. Bunlar siyasetin cilvesi. Bana göre bazende renk katıyor. Seçim zamanı gerginlik olması gayet normal" dedi.