Ak Parti Kayseri Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları Sürüyor

Ak Parti Kayseri Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları Sürüyor

Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Kayseri Milletvekili adayları Taner Yıldız, Sami Dedeoğlu ve Kadir Can Gökalp, Doğu Garajı ve Anadolu Oto Galericiler...

Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Kayseri Milletvekili adayları Taner Yıldız, Sami Dedeoğlu ve Kadir Can Gökalp, Doğu Garajı ve Anadolu Oto Galericiler Sitesinde esnafı ziyaret etti.

Doğu Garajı ve Anadolu Oto Galericiler Sitesinde yapılan esnaf ziyaretine Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve milletvekili adayı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili adayları Sami Dedeoğlu, Kadir Can Gökalp, AK Parti Kocasinan ilçe teşkilatı katıldı. Ziyarette milletvekili adayları esnaftan destek istedi. Ziyarette ayrıca, AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Sami Dedeoğlu bir esnafla tavla oynadı. AK Parti Kayseri milletvekili adaylarının ziyaretini esnaf memnuniyetle karşıladı.

Yapılan esnaf ziyaretinde konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Sami Dedeoğlu, " Seçim çalışmaları gayet güzel gidiyor. Ben doğma büyüme Kayseriliyim. Doğduğumuz yere vefa borcumuzu ödüyoruz. Hükümetimiz bildiğiniz gibi yaptığı operasyonlar ile bizleri PKK teröründen kurtarmaya çalışıyor ve bu sonuna kadar devam edecek" dedi.

Dedeoğlu ayrıca, "Ben sıradan bir milletvekilliği yapacaksam öyle yapmak istemiyorum. Nasıl dernek başkanlığı ve diğer hizmetleri yaptıysam bu hizmetleri de en güzel şekilde yapmaya gayret edeceğim. Bu insanlar bize teveccüh ettiği müddetçe de inşallah emeklerimiz zayi olmayacak diye düşünüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA