AK PARTİ TEŞKİLATI MEMUR-SEN ÜYELERİYLE KAHVALTI YAPTI

AK PARTİ TEŞKİLATI MEMUR-SEN ÜYELERİYLE KAHVALTI YAPTI

AK Parti Bolu İl Teşkilatı ile Memur-Sen üyeleri birlikte kahvaltıda bir araya geldiler.

AK Parti Bolu İl Teşkilatı ile Memur-Sen üyeleri birlikte kahvaltıda bir araya geldiler.

AK Parti Bolu Milletvekili adayları Ali Erçoşkun ve Fatih Metin, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Memur-Sen üyeleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Memur-Sen Bolu Şube Başkanı Ahmet Koçak toplantıda yaptığı konuşmasında, "Bizim seçimlerimizden sonra 12 Haziran seçimleri de bizleri yakından ilgilendiriyor. Bu ülkenin kamu çalışanları, gerçek sahipleri olarak, bu seçim bizi çok ilgilendiriyor. Memur-Sen olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar bir takım siyasi partilerin sendikaların iç içe doğrusuna doğru yanlışına yanlış diyemediği zamanlarda biz her zaman Memur-Sen olarak doğrunun yanında, yanlışın karşısında olduk" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın ise ortak bir yanları olduğunu söyleyerek, dünyaya aynı pencereden bakan ve aynı şeyler gören, aynı hassasiyetleri hisseden insanlar olduklarını ifade etti. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da Türkiye'nin çok önemli bir değişim yaşadığını ifade ederek, sivil toplum örgütlerinin bu değişim de büyük rol oynadığını ifade etti. Başkan Yılmaz, "Bolu'da bile birkaç grup sayıları az olmasına rağmen bir sürü derneğinin yöneticisi pozisyonunda kıyamet kopartıyor. Bizim bu konuda sayımızın fazla olmamıza rağmen makullüğümüzü koruyoruz" diye konuştu.

AK Parti Bolu Milletvekili ve yeni dönem adayı Fatih Metin, "Memur-Sen'in bulunduğu konum çok önemli. Memur-Sen'in koruduğu çizgiye baktığımızda sendikal faaliyet olarak en doğru yerde olduğunu gösteriyor" dedi.

Milletvekili adayı Ali Erçoşkun ise kahvaltının ardından yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi;

"Bütün teşkilatlarımızla geniş bir aileyiz. Diğer taraftan birlikte yaşadığımız bu topraklarda, bu şehirde sizlerle birlikte bir aileyiz. Biz sizlerin içinden çıkan, sizlerle aynı sofrayı paylaşan insanlarız. Belirli bir bakışımız var. Bu bakışımız sizin bakışınızla birçok noktada paraleldir."

Toplantının ardından milletvekili adayları Ali Erçoşkun, Fatih Metin, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, belediye önünde vatandaşlarla sohbet ettiler.