Ak Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Osman Doğan Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Ak Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Osman Doğan Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Etti

AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Osman Doğan, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Osman Doğan, Yozgat Esnaf ve Sanatka...

AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Osman Doğan, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Osman Doğan, Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Latif Altın’ı ziyaret ederek, esnafların sorunları ve çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Aday Adayı Doğan’a teşekkür eden Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Altın, Yozgat’ı mecliste temsil edecek milletvekillerinden en az birinin esnaf yada sanayici olması gerektiğini söyledi. Esnafın derdinden, esnaf olan ve ticaret yapan kişilerin anlayacağını belirten Altın, “Biz oda olarak Yozgat’ı mecliste temsil eden milletvekillerinden birinin esnafın içinden gelen, esnafı, sanayiciyi tanıyan dertlerini bilen, esnaf ve sanayicinin dilinden anlayan bir kişinin olmasını istiyoruz. Bu güne kadar Yozgat’ı genelde avukat ve doktorlar temsil etmektedir. İnşallah bu dönemde en az bir milletvekilinin esnaf ve sanayiciden olmasını istiyoruz” dedi.

Yozgat’ın gelişiminin özel sektörden gelen yatırımlarla olacağını belirten AK Parti Yozgat Milletvekili Aday Adayı Doğan, “Yatırımcının Yozgat’a gelmesi için de verilen teşvik ve desteklerin cazip olması gerekmektedir. Daha önceki yıllarda çıkartılan 4325 sayılı teşvik yasası Yozgat’a çok şeyler kazandırmış ve bu kapsamda yeni bir teşvik yasasının çıkartılması gerekir. Yozgat kalkınmada öncelikli iller arasında ilk sıralarda yer almalı. Şırnak, hangi teşvik kapsamında yer alıyorsa Yozgat’ın da o teşvik kapsamında yer alması gerekir ki Yozgat’a yatırım yapılsın. Çünkü yatırım yapacak iş adamları, kendi kazancını ön planda tutar ve nerede daha fazla kar yapabilecekse yatırımını o yöreye yapar. Ben de esnaflıktan ve ticaretin içerisinden geldiğim için bir sigortanın, verginin, iş adamı ve esnaf için ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum. İnşallah Allah kısmet eder milletvekili olursak, çalışmalarımızın büyük bölümü bu yönde olacak ve inşallah Yozgat’a faydalı olacağız” diye konuştu.

Doğan, daha sonra Eğitim Bir-Sen Yozgat Şubesi ve diğer sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.