AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı istifa etti

AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı istifa etti

AK Parti Burdur Merkez İlçe Başkanı Birkan İş, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

2014 yılından bu yana AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten İş, yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: "2009 yılından itibaren AK Parti çatısı altında çeşitli kademelerinde partim ve davam adına hizmet vermekteyim. Bu süre zarfında 5 yılı aşkın bir süre il başkan yardımcılığı, 30 Mart 2014 yerel seçimleri ile Belediye meclis üyeliği ve 12 Mayıs 2014 tarihinden itibaren de Merkez İlçe Başkanlığı görevini yapmaktayım. AK Parti'de siyaset yapmak benim için her zaman bir onur olmuştur ve bu onura layık olmak için de tüm gücümle çalışmaktayım. Çünkü AK Parti'de siyaset yapmak bilgi, birikim ve tecrübe ister.

Bugün itibariyle büyük bir gurur ve özveri ile yürüttüğüm Merkez ilçe Başkanlığından ayrılmış bulunmaktayım. İstifa dilekçemi Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı'na iletilmek üzere İl başkanlığına sundum.

Söz konusu istifam sadece Merkez İlçe Başkanlığı ile alakalıdır. Burdur Belediye Meclisi AK Parti Meclis üyeliğim ve her şeyden öte büyük bir onurla taşıdığım AK Partili bir üye olmam ile ilgili değildir."

Cihan

Etiketler ak parti burdur