Ak Parti’de Osmancık Ve İskilip İlçe Başkanları Belirlendi

Ak Parti’de Osmancık Ve İskilip İlçe Başkanları Belirlendi

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, geçtiğimiz günlerde istifa eden Osmancık ve İskilip İlçe başkanlarının yerine yeni atama yapıldığını...

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, geçtiğimiz günlerde istifa eden Osmancık ve İskilip İlçe başkanlarının yerine yeni atama yapıldığını bildirdi.

Bekiroğlu, Osmancık İlçe Başkanlığına Cafer Karlı, İskilip İlçe Başkanlığına ise Mustafa Lek'in atandığını belirterek, yeni görevlendirmenin hayırlı olmasını diledi.

Geçen hafta AK Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya ve Osmancık İlçe Başkanı Necmettin Tatar, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte görevlerinden istifa ettikleri bildirilmişti.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Rumi Bekiroğlu, Boşalan İlçe başkanlıkları için Osmancık'ta 8, İskilip'te ise 12 adayın olması nedeniyle Genel Merkez nezdinde yapılan değerlendirmeler sonucunda her iki ilçeden üç aday belirlendi. Osmancık'tan Cafer Karlı, Hakkı Güngör ve Süleyman Şener ismi ön plana çıkarken, İskilip'ten ise Üzeyir Esenkaya, Mürsel Koç ve Mustafa Lek isimleri belirlenerek Genel Merkez'e davet edildi. Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş başkanlığındaki komisyonda, Bölge Koordinatörü Hacı Turan, İl Koordinatörü Recep Yıldırım, İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu yeraldı. Adayların belirlenmesinde milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve ilçenin önde gelenleri ile yapılan görüşmeler neticesinde komisyondan çıkan isimlerin ataması yapıldı." dedi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. rumi Bekiroğlu İskilip İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Lek ve Osmancık İlçe Başkanlığına atanan Cafer Karlı'ya görevlerinde başarılar diledi.