AK Parti'den CHP'ye ilk tepki !

AK Parti'den CHP'ye ilk tepki !

AK Partili Numan Kurutlmuş, CHP'li Engin Altay'ın Meclis'te anayasa tüzüğünü fırlatması ve CHP'lilerin Meclis'i terk etmesine tepki gösterdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, CHP'li Engin Altay'ın Meclis'te iç tüzük fırlatması ve CHP'lilerin Genel Kurul'u terk etmesine tepki gösterdi. Kurtulmuş, "CHP, milletin seçtiği isme rıza göstermiyor" dedi.

Kurtulmuş, "Son derece çirkin, CHP açısından da anlamsız bir adım. Bunlar eski Türkiye'nin alışkanlıkları. Vatandaşın yüzde 52'sinin verdiği oyla Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi.

Bu yemin töreninin usül ve erkan çerçevesinde bitirilmesi gerekirdi. Ama son derece çirkin bir davranış oldu. Buradan Sayın Erdoğan'a bir leke gelmez. Ama CHP'ye bir kez daha leke gelir.

CHP olarak biz nerede yanlış yapıyoruz, bu yanlışlarımızı düzeltelim, 5 sene sonra biz kendi adayımız cumhurbaşkanı yapalım demek CHP açısından daha anlamlı olurdu" diye konuştu. Kurtulmuş, CHP böyle davrandıkça milletin görev vermeyeceğini de sözlerine ekledi.