Ak Partili Belediye Başkanları Bir Araya Geldi

Ak Partili Belediye Başkanları Bir Araya Geldi

Muş'ta, Adalet Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) il, ilçe ve belde belediye başkanları, 1 Kasım'da yapılacak olan seçimler için bir araya geldiler.

Muş'ta, Adalet Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) il, ilçe ve belde belediye başkanları, 1 Kasım'da yapılacak olan seçimler için bir araya geldiler.

AK Parti'nin tüm kolları kendi alanlarında çalışmalarını sürdürürken, belediye başkanları da kendi yol haritalarını belirledi. Önceki gün Hasköy, Korkut, Sungu, Yaygın, Yeşilova, Karaağaçlı, Altınova, Yaygın, Serinova ve Kızılağaç belediye başkanları, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya'nın ev sahipliğinde bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Feyat Asya, 1 Kasım seçimi öncesi izlenecek yol ve yapılacak çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Asya, "Bugün burada 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimleri için partimizin ilçe ve belde belediye başkanları, milletvekili adayları ve parti yöneticilerimiz ile birlikte seçimden başarılı çıkmanın muhasebesini yapacağız. Partimizin oylarını bölgemizde nasıl arttırabiliriz onlarla ilgili fikir alışverişinde bulunacağız" dedi.

7 Haziran seçiminde istedikleri sonucu almadıklarını belirten Başkan Asya, "1 Kasım seçiminin ağırlığını yerel yöneticiler olarak kendimizde hissediyoruz. 7 Haziran'da sekteye uğrayan başarımızı tekrar bu seçimde kazanmak zorundayız. Bu anlamda önümüzdeki süreç içerisinde herkesin kendi seçim bölgesinde aralıksız çalışmasını sürdürmesi gerekiyor. Daha önceki seçimlerde almış olduğumuz başarıyı yinelemek için herkes üstüne düşen sorumluluğu misliyle yerine getirmelidir. Yaşanan olumsuzluklarda birer tecrübedir. Biz belediye başkanları olarak 1 Kasım seçimlerinin hazırlığını 7 Haziran seçiminin sonucuna göre yapmalıyız. Herkesin kendi yerelindeki bütün vatandaşlarla bir araya gelerek AK Parti'nin davasını anlatması gerekir. Mahalle mahalle, sokak sokak, her kesime ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

Seçim kampanyası sürecinde her türlü sıkıntıya katlanılması gerektiğini ifade eden Başkan Asya, "Seçim çalışmaları sırasında önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de iftiralara maruz kalabiliriz. Ama biz kendimizden emin olduğumuz için söylenilenlere kulak asmadan işimize devam ediyoruz. Bu iftiralar ve fitneler birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya yöneliktir. Allah'ın izniyle bu birlikteliğimize kimse zarar veremez. Allah bu seçimde muvaffak olmayı bizlere nasip etsin. 1 Kasım seçiminin yerelde ilimize ve bölgemize, genelde ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Toplantı; milletvekili adaylarının, belediye başkanlarının ve parti yöneticilerinin seçim ile ilgili görüş ve temennileri ile sona erdi.

Kaynak: İHA