AK Partililerden ilginç protesto

AK Partililerden ilginç protesto

AK Parti Trabzon Gençlik Kolları, Bodrum'da küçük bir çocuğun sahile vuran bedenine dikkat çekmek için sahilde 10 dakika hareketsiz bekledi.

AK Parti Trabzon Gençlik Kolları, cansız bedeni Bodrum sahiline vuran 3 yaşındaki Aylan Kurdi ve ölen kişilere dikkat çekmek için 10 dakika boyunca Karadeniz sahilinde hareketsiz bekledi.

31139186.jpg

Trabzon Kaşüstü Plajı'nda bir araya gelen yaklaşık 20 kişilik Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri, Suriyeli 3 yaşındaki Aylan Kurdi'nin üzerinde bulunan kırmızı tişört ve lacivert pantolondan giyerek, sahile uzandı.

Yaklaşık 10 dakika süreyle hareketsiz şekilde bekleyen gençlik kolları üyelerinin çoğunun sahile vuran dalgalar nedeniyle ıslandığı görüldü.

31139741.jpg

Burada basın açıklaması yapan Ak Parti Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, insanlığın sahile vurduğu anların dehşet görüntüleri için böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirterek, "Zulme karşılık sessiz kalanlar, Esed, Sisi ve onun gibi diktatörleri savunanlar, ülkemizde sırf yaşam hakları ellerinden alınmasın diye misafir ettiğimiz Suriyeli kardeşlerimize burun kıvıranlar, dünyada bir Müslümanve masum katliamı yokmuş gibi davrananların şunu bilmelerini isteriz ki sahillere vuran sizlerin insanlığınızdı. Sahillere vuran sizlerin vurdumduymazlığıdır" diye konuştu.

31139187.jpg

Açıklama sırasında gençlik kolları üyeleri, üzerinde hayatını kaybeden Suriyeli çocuğun da yer aldığı ve "Kıyıya vuran bu Suriyeli çocuğun cesedi değil de balinalar olsaydı dünya ayağa kalkardı" yazılı pankart açtı.

31139188.jpg