Ak Parti'nin İzmir Mitingi

Ak Parti'nin İzmir Mitingi

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, yarın Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleştirilecek olan "Büyük İzmir Mitingi" için çalışmalarını sürdürüyor

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, yarın Gündoğdu Meydanı'nda, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek olan "Büyük İzmir Mitingi" için hazırlıklarına devam ediyor. 

Miting öncesi ilçe teşkilatlarını ziyaret eden AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, çalışmaların son dakikaya kadar süreceğini belirterek, İzmir mitinginin geniş katılımlı ve şölen havasında geçeceğini kaydetti.

İl ve ilçe teşkilatlarının mitingle ilgili çalışmalarının hız kesmeden sürdüğünü anlatan Delican, İzmir’in her köşesinden, vatandaşların mitinge katılarak Başbakan Davutoğlu’nun miting coşkusuna ortak olmak istediklerini belirtti. 

İzmirlilerin taleplerine yetişebilmek için çalışmaları düzenli bir şekilde tamamladıklarını vurgulayan Delican, akşam saatlerinde İzmir'e gelecek olan Başbakan Davutoğlu’nu büyük bir heyecanla karşılayacaklarını ifade etti.

Delican, "Denizde 75-80 adet tekne olacak. Deniz tarafında alanı daha iyi görebilmeleri için ilk kez balonlar olacak ve o balonlardan çekimler yapılacak. Vatandaşların alana rahat girebilmeleri için önlemler alınmış durumda. Gelecek olan üyelerimizle ilgili hiç bir sıkıntı olmayacak. İlçelerden gelen üyeler için otobüslerimiz hazır" diye konuştu.

Bülent Delican, yarın saat 16.00'da Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenecek mitingde tam anlamıyla görsel bir şölen planladıklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı