Albayrak: Bu Turu Geçeceğiz Demiştim

Albayrak: Bu Turu Geçeceğiz Demiştim

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Liverpool’a ilk maçta yenilmelerine rağmen turu geçeceklerini söylediğini hatırlatarak, "Avrupa’da herkes Beşiktaş’ı konuşacak" dedi.Siyah-beyazlı kulübün basın...

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Liverpool’a ilk maçta yenilmelerine rağmen turu geçeceklerini söylediğini hatırlatarak, "Avrupa’da herkes Beşiktaş’ı konuşacak" dedi.

Siyah-beyazlı kulübün basın sözcüsü Metin Albayrak, Liverpool zaferi sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Albayrak, stada gelen, TV başından maçı izleyip dua eden Türk halkına teşekkür ettiğini belirterek, "Sahada mücadele eden 18 tane oyuncumuz ve teknik heyeti tebrik ediyorum. Bu galibiyeti Beşiktaş camiası ve Türkiye’ye armağan ediyoruz" dedi.

Liverpool’a ilk maçta yenilmelerine rağmen turdan emin olduğunu vurgulayan Albayrak, "İlk maçı kaybettiğimizde de söylemiştim. Bu turu geçeceğiz demiştim. Sadece bir maç kaybedilince oyuncularımız eleştirilmişti. Oyuncularımızı yerden yere vurmak kimsenin haddi değildir. Bu akşam bize Liverpool’u eleme zevkini bize yaşattıkları için oyunculara teşekkür ediyorum. Bu çocuklar daha yeni başladı. Avrupa’da herkes Beşiktaş’ı konuşacak" diye konuştu.