Alcatel'in yeni gözdesi

Alcatel'in yeni gözdesi
Güncelleme:

Alcatel Onetouch'ın renkli kapak seçenekleri ile fark yaratan yeni akıllı telefonu Pixi3 çıktı.

Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon üreticisi ALCATEL ONETOUCH'ın renkli kapak seçenekleri ve eğlenceli menüsü ile fark yaratan akıllı telefonu Pixi3, özgürlüğü her an yanında taşımak isteyen telefon tutkunları ile buluşuyor. 3G+ hızıyla dünyayı parmaklarınızın ucuna getiren Pixi3, donanımı ile müzik dilemeyi, fotoğraf çekmeyi ya da sosyal ağlarda dolaşmayı keyifli hala getiriyor.

Çoklu OS seçenekleriyle yeni Pixi3, renkli ve kullanımı kolay Windows Phone ve uyarlanabilir Firefox versiyonlarıyla eğlencenin her anını yaşamanızı sağlıyor. 3G+ özelliği ile nereye giderseniz gidin dünyayı parmaklarınızın ucuna getiren Pixi3'ün, birbirinden güzel 9 farklı renkte kapak tasarımı ile renklerle oynayabilir, benzersiz tarzınızı ifade edebilirsiniz.

En popüler sosyal ağlara Pixi3'ü elinize aldığınız andan itibaren ulaşabilirken hassas GPS ve Google Maps özelliğiyle hayatın sizi nerede olduğunuzu umursamayacağınız yerlere götürmesine izin verin.

Çok yönlü Android özelliği ve sağladığı tüm yenilikleriyle yeni Pixi3 akıllı telefonlar uygun fiyat seçenekleriyle Turkcell mağazalarında sizleri bekliyor.

Etiketler Alcatel onetouch pixi3