Aldattığı İddiasıyla Eşini Öldüren Kadın Adliyeye Sevk Edildi

Aldattığı İddiasıyla Eşini Öldüren Kadın Adliyeye Sevk Edildi

KONYA'da başka bir kadınla ilişkisi olduğu gerekçesiyle tartıştığı eşi 38 yaşındaki Şeref Yıldız'ı bıçaklayarak öldüren 33 yaşındaki Rabia Yıldız, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. İfadesinde olaydan önce mutfakta sigara...

KONYA'da başka bir kadınla ilişkisi olduğu gerekçesiyle tartıştığı eşi 38 yaşındaki Şeref Yıldız'ı bıçaklayarak öldüren 33 yaşındaki Rabia Yıldız, sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. İfadesinde olaydan önce mutfakta sigara içtiğini ve beline taktığı bıçakla yatak odasına gittiğini belirten Yıldız'ın, "Beni aldattığını düşünüyordum, bıçakladım" dediği öğrenildi.

Olay, dün saat 09.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Bosna Hersek Mahallesi’nde meydana geldi. Ev hanımı Rabia Yıldız, önceki gün akşam saatlerinde yedi yıldır evli olduğu inşaat işçisi eşi Şeref Yıldız ile başka bir kadınla ilişkisi olduğu gerekçesiyle tartıştı. Tartışmanın ardından evi terk eden Rabia Yıldız, aynı apartmanda oturan babasının evine gitti. Eşyalarına toplamak için dün sabah evine gelen Rabia Yıldız, eşini yatak odasında yatarken buldu. Bunun üzerine mutfağa giderek sigara içen Yıldız, daha sonra mutfaktan aldığı bıçağı beline koyarak yatak odasına gitti. Bu sırada uyanan eşiyle tekrar tartışmaya başlayan Rabia Yıldız, belinden çıkardığı bıçakla eşini göğsünden bıçakladı. Şeref Yıldız, kanlar içinde yere yığıldı. Bunun üzerine Rabia Yıldız, polis ve sağlık görevlilerine haber verdi. Sağlık görevlileri tarafından yapılan müdahalelere rağmen Şeref Yıldız yaşamını yitirdi. Rabia Yıldız da polis tarafından gözaltına alındı. Rabia Yıldız, yapılan sorgulamanın ardından bugün adliyeye sevk edildi. Yıldız'ın, "Eşimin beni aldattığını düşünüyordum, kavga ettik. Ben de bıçakladım" diye ifade verdiği ortaya çıktı.

FOTOĞRAFLI

ALDATTIĞI İDDİASIYLA EŞİNİ ÖLDÜREN KADIN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

ALDATTIĞI İDDİASIYLA EŞİNİ ÖLDÜREN KADIN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

ALDATTIĞI İDDİASIYLA EŞİNİ ÖLDÜREN KADIN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ