Alkol Kaza Getirdi:1’i Ağır 5 Yaralı

Alkol Kaza Getirdi:1’i Ağır 5 Yaralı

İzmir'in Balçova ilçesinde seyir halinde olan otomobile, bir otomobilin arkadan çarpması sonucu 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

İzmir'in Balçova ilçesinde seyir halinde olan otomobile, bir otomobilin arkadan çarpması sonucu 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 05.30 sıralarında İzmir Çevreyolu Selway Outlet Park önünde meydana geldi. Balçova'dan Gaziemir yönüne seyir halinde olan 24 yaşındaki Ozan Akkaş idaresindeki 35 KJN 91 plakalı otomobile sürücüsü belirlenemeyen 35 EB 6035 plakalı otomobil arkadan çarptı. Kaza sonucu Ozan Akkaş, ablası Burçin Akkaş (26), Cihan Arsan (24), Azime Sayma (20), ve Hilal Yalçın (20) yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kaza mahalline gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası, yaralılardan durumu ağır olan Burçin Akkaş Dokuz Eylül Hastanesi'ne, Cihan Arsan ile Azime Sayma Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Ozan Akkaş ile Hilal Yalçın Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ambulansla kaldırıldı. Hastanelerde tedaviye alınan yaralılardan Burçin Akkaş'ın hayati tehlikesinin bulunduğu diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

ÇARPAN ARABADA ÇOK SAYIDA İÇKİ ŞİŞEŞİ BULUNDU

Balçova'dan Gaziemir yönüne seyir halinde olan 24 yaşındaki Ozan Akkaş idaresindeki 35 KJN 91 plakalı otomobile sürücüsü belirlenemeyen 35 EB 6035 plakalı otomobil arkadan çarpması sonrası 35 EB 6035 plakalı otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı. 35 KJN 91 plakalı arabaya çarpan 35 EB 6035 plakalı otomobilde bulunan çok sayıda içki şişesi dikkat çekti. Polis kazadan sonra kaçan otomobil sürücüsünü yakalamak için geniş çaplı arama başlattı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.