Almanyada 3 Türk, Bir Bebek Filmi Gösterime Girdi

Almanyada 3 Türk, Bir Bebek Filmi Gösterime Girdi

ALMANYA'da, Sinan Akkuş'un senaryosunu yazdığı ve rejisörlüğünü üstlendiği '3 Türken ein Baby' (Üç Türk, Bir Bebek) adlı film Frankfurt ve Berlin'de yapılan galaların ardından gösterime girdi.Komedi tarzı filmde bir bebeğe bakmak zorunda...

ALMANYA'da, Sinan Akkuş'un senaryosunu yazdığı ve rejisörlüğünü üstlendiği '3 Türken ein Baby' (Üç Türk, Bir Bebek) adlı film Frankfurt ve Berlin'de yapılan galaların ardından gösterime girdi.

Komedi tarzı filmde bir bebeğe bakmak zorunda kalan üç erkeğin başından geçenler anlatılıyor. Filmde, Kostja Ullmann, Kida Khodr Ramadan'ın yanı sıra Almanya'nın tanınmış Rap sanatçılarından Eko- Fresh (Ekrem Bora) rol alıyor. 2008 yılında 'Ja, ich will- Evet, istiyorum' adlı komedi filmiyle başarı elde eden Sinan Akkuş, 'Üç Türk, Bir Bebek' filminin de izleyicilerin beğenisini kazanacağını belirtti. Rejisör, Oyuncu ve Senarist Sinan Akkuş şunları söyledi:

"Filmde çok iyi oyuncular rol aldı. Çok güzel bir komedi filmi oldu. Bu filmin devamını çekmek istiyorum. Film şu anda Almanya'nın hemen her şehrinde oynuyor. Bunun dışında yeni projelerim de var."

FOTOĞRAFLI