Altay-göztepe Arasında Erken Rekabet

Altay-göztepe Arasında Erken Rekabet

İKİNCİ Lig Kırmızı Grup'ta bu sezon birbirlerine rakip olmaya hazırlanan Altay ile Göztepe arasında rekabet erken başladı.Kadroya yapılan takviyelerin ardından yeni sezonda Göztepe'de şans bulamayacağını düşünerek başka bir takıma gitmek...

İKİNCİ Lig Kırmızı Grup'ta bu sezon birbirlerine rakip olmaya hazırlanan Altay ile Göztepe arasında rekabet erken başladı.

Kadroya yapılan takviyelerin ardından yeni sezonda Göztepe'de şans bulamayacağını düşünerek başka bir takıma gitmek isteyen genç sağ bek Ramazan Işık, Altay'la el sıkıştı. Ancak sarı kırmızılı taraftarlar, altyapıdan yetişen Ramazan'ın kiralık da olsa ezeli rakiplerine verilmesine tepki gösterdi.

21 yaşındaki futbolcunun her konuda anlaştığı siyah beyazlı kulüple sözleşme imzalamaya hazırlandığını öğrenen Göztepeli taraftarlar, sosyal medyada kampanya başlattı. "Ramazan'ın Altay'a verilmesi kabul edilemez" başlıklı paylaşımlarda bulunan sarı kırmızılılar, kulübü telefon ve mail yağmuruna tuttu. Beklenmeyen tepki üzerine geri adım atan yönetim, taraftarın sesine kulak vererek Altay'a kapıları kapattı.

ÜÇ İMZA BİRDEN

Altay, dış transferde Çaykur Rizespor'dan ön libero Cumhur Yılmaztürk, Beşiktaş'tan stoper Ömer Arslan ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'dan sağ bek Ozan Solak'la 2'şer yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon Gaziantepspor'dan kiralanan Tufan Kelleci'nin yetiştirme bedelininin ödendiği, genç futbolcunun yarın takıma katılacağı bildirildi. Siyah beyazlılar, daha önce transferi gündeme gelen Tavşanlı Linyitsporlu Ahmet Topal'dan vazgeçti.

FOTOĞRAFLI