Altay'a Mobil Ödeme Desteği

Altay'a Mobil Ödeme Desteği

ALTAY yönetimi, kulübe gelir sağlamak için mobil ödeme sistemini devreye sokuyor.

ALTAY yönetimi, kulübe gelir sağlamak için mobil ödeme sistemini devreye sokuyor.

Genel kurul üyelerinin yıllık aidatlarını store veya kulübe makbuz karşılığında ödemelerini isteyen Başkan Cihangir Marmara, "Yakın zamanda mobil ödeme sistemi devreye girecek. Üyelerimiz aidatlarını telefonlarından ödeyip, aynı zamanda bağış yapabilecek. Taraftarımız da bu sisteminden yararlanabilecek ve kesesiyle orantılı bağışını SMS'le gerçekleştirebilecek" dedi. Başkan Marmara, kombine biletler, Atatürk Stadı'ndaki reklam panoları ve forma satışından da gelir beklediklerini söyledi.

Kulübün güncel ihtiyaçlarını karşılamak adına kısa, orta ve uzun vadede gelir getirici projeler üretmeleri gerektiğini anlatan Başkan Marmara, açıklamasına şöyle devam etti:

"Altay'ı ancak bu şartlarda ayakta tutmayı başarabiliriz. Bugüne kadarki süreci kendi imkanlarımız, bağışlar, altyapı ve Türkiye Futbol Federasyonu gelirleriyle yönettik. Ancak bundan sonraki süreçte camianın uzaktan değil, gerçekten ve yakın desteğine ihtiyacımız var. Yönetimimiz üzerine düşeni eksiksiz yerine getirdiği gibi, sportif başarının da yakalanma ihtimali olduğunu ortaya çıkardı."

REO İNŞAAT DESTEĞİ

Altay, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un desteğiyle forma reklam sponsorluğu için Reo İnşaat ile prensip anlaşmasına vardı. Sözleşmenin imzalanması için çalışmaların devam ettiği açıklandı. Başkan Cihangir Marmara, "Kendi sektöründe İzmir'de gelişmek isteyen firma ile 101 yaşındaki kulübümüzün işbirliği yapması her iki taraf için de kazanç olacak" dedi. Altay, Maltepespor karşısında tek maçlık Saint Martin Tea forma göğüs reklamını taşımıştı.

Kaynak: Doğan Haber Ajansı