Altuntaştan Rutine Düşmeyin Önerisi

Altuntaştan Rutine Düşmeyin Önerisi

Girişimci Baybars Altuntaş, sıfırdan başlayan girişimcilik serüvenini Refleks Gazetesi’nin düzenlediği ‘İş’e Yarayan Toplantılar’da anlattı. Kendisini dinleyen iş dünyası temsilcilerine “İşlerinizin rutine dönüştüğünü hissettiğiniz anda değişimden çekinme

Girişimci Baybars Altuntaş, sıfırdan başlayan girişimcilik serüvenini Refleks Gazetesi’nin düzenlediği ‘İş’e Yarayan Toplantılar’da anlattı. Kendisini dinleyen iş dünyası temsilcilerine “İşlerinizin rutine dönüştüğünü hissettiğiniz anda değişimden çekinmeyin” çağrısında bulundu.

“Otobüsten İndim, BMW’ye Bindim” kitabıyla satış rekorları kıran girişimci Baybars Altuntaş, dünyada en değerli sermayenin iş fikri olduğunu ve bu fikrin stratejik planlar çerçevesinde geliştirilmesi gerektiğini söyledi. Girişimcilerin kendi işlerini kurduktan sonra ortalama 7 yıl içinde motivasyonlarını kaybettiklerine dikkat çeken Altuntaş, "Bunun için yeni alanlara girmekten, yeni yatırımlar yapmaktan, halka açılmaktan korkmayın. Gerektiğinde hisselerinizi satın. Çünkü, çok kazanmanın ve marka yaratmanın sırrı burada yatıyor" dedi.

Altuntaş, kendisini dinleyen iş dünyası temsilcilerine “İşlerinizin rutine dönüştüğünü hissettiğiniz anda değişimden çekinmeyin” çağrısında bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Refleks Gazetesi İmtiyaz Sahibi Esra Özden de dünyanın yeni bir döneme girdiğini artık, petrolü olan değil, girişimcisi fazla olan ülkelerin kazandığını söyledi. Adana’nın girişimcilik karnesinde notunun her geçen gün yükseldiğini belirten Özden, "Bu kent, kaliteli üretimi ve dünyanın 150 ülkesine yaptığı ihracatıyla göz dolduruyor. Geçen yıl sadece OSB’de 35 fabrika açılmış. Daha iyi olamaz mı? Elbette olur. Formül belli: Girişimci ruhumuzu geliştireceğiz, girişimciliği artıracağız” diye konuştu.