• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.917
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3205
  • Altın
  • 623,25
  • Ankara : 11 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 12 °C
''O emri hangi hayvan verdi ?''
Uludere bakanları birbirine düşürdü
Memur maaşı bin doları aşacak !
Muş'ta çatışma: 4 terörist öldürüldü
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Ameliyatıyla ilgili ilk kez konuştu

Ameliyatıyla ilgili ilk kez konuştu
Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Başbakan'ın ameliyatıyla ilgili ilk kez konuştu.
12 Şubat 2012 / 17:13

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Başbakan'ın sağlık durumunun her zamankinden daha iyi olduğunu belirterek, “Hiç merak etmeyin. Sizlere selamı var. Hepinizden dualarınızı istiyoruz” dedi.

Emine Erdoğan, Üsküdar Doğancılar'daki Klasik Türk Sanatlar Vakfı 2011-2012 eğitim yılı ikinci döneminin açılışı öncesi gazetecilerin Başbakan Erdoğan'ın sağlık durumuyla ilgili sorularını yanıtladı. 

Erdoğan, eşinin sağlık durumuyla ilgili, “Dua ediyorsunuz değil mi Başbakan'a? Çok iyi elhamdülillah. Hiç merak etmeyin. Her zamankinden daha iyi. Hiç merak etmeyin. Sizlere selamı var. Hepinizden dualarınızı istiyoruz” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Başbakan Erdoğan'ın ne zaman taburcu olacağının sorulması üzerine de, “Biz çıktık, inşallah o da arkamızdan geliyor. Çok yakında inşallah...” diye konuştu.

1870
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere 21 yorum yapıldı.
  • Allahmisafir13 Şubat 2012 Pazartesi 07:40

    Değerli okurumuz yorumunuz onaylanmamıştır. Bunun birden fazla nedeni olabilir. Lütfen yorumlarınızda küfür, hakaret, aşağılayıcı bir ifade, kanıtlanmamış bir iddiaya yer vermeyiniz. Unutmayınız ki bu uygulamamız adli soruşturmalar karşısında sizi de korumayı amaçlamaktadır. İlginiz için teşekkürler.

    BeğendimBeğenmedim
  • Ya rabbimisafir13 Şubat 2012 Pazartesi 03:40

    ya rabbi başbakanın hastalığını ona oy veren %49 a ver verki başbakan yaşasın bin yıl nasılsa o %49 yine olur onların çocukları sana bin yıl yeter.

    BeğendimBeğenmedim
  • allah şifa versinmisafir13 Şubat 2012 Pazartesi 00:56

    lütfen biraz saygılı olun söz konusu sağlık herşey le dalga geçmeyin insan olun

    BeğendimBeğenmedim
  • Cafermisafir12 Şubat 2012 Pazar 23:27

    Başbakanımızı niye dua etmek istemiyorsunuz ki,
    Çok dindar ve çalışkan bir adam.
    İçeride iyi konuşuor
    Dışarıdaki bütün yabancı devlet adamları ile,
    içeride kılıçdar ve bahçeli beyleri fırçalıyor.
    Türkiyeyi dünyanın 3. mutlu ülkesi yapmış.
    Eeee. artık sevip, dua edin.

    BeğendimBeğenmedim
  • hemisafir12 Şubat 2012 Pazar 23:12

    bir rte kalmisti dua etmedik etsem kendime ederim ona niye edeyim bana ne her kes kendi bacagindan asilacak he dua edekte daha yukseklerden ucsun adam gorsun dunyanin kac bucak oldugunu

    BeğendimBeğenmedim
1190930155DİĞER YORUMLAR
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MANŞETLER
Ordu'da çılgın protesto !Karakola havan toplu saldırı !Garanti'de Polis BayramıHindistan'da korkunç insanlık suçuİzmirlileri korkutan ''şey''İzmir göle döndü !Anayasa Mahkemesi'nden 4+4+4 kararıTIME, Fethullah Gülen'i yazdı !Duvar boşluğu arasında değerli balValide Sultan böyle öldü !
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim