Ana okuluna molotoflu saldırı!

Ana okuluna molotoflu saldırı!

Nusaybin'de göstericiler bir anaokuluna molotoflu saldırı düzenledi.

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde göstericilerin Sevgi Yuvası Anaokulu'na düzenledikleri molotoflu saldırıda çıkan yangın, okulun içine sıçramadan söndürülürken, küçük oranda hasar meydana geldi.

Ardından ilçede yol kesip polise ses bombası ve havai fişekle atan göstericiler, gaz bombası ve tazyikli su ile dağıtıldı.


Nusaybin'in Kışla Mahallesi'nde yeni hizmete giren Sevgi Yuvası Anaokulu'na bu gece göstericiler tarafından molotoflu saldırı düzenlendi. Yüzleri maskeli kişiler, molotofları attıktan sonra kaçtı. Çıkan yangın, ihbar üzerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Saldırıda okulun bilgisayar, yazıcı ve bazı eşyalar söndürüldü.

ANA OKULUNA MOLOTOFLU SALDIRI - FOTO GALERİ

Eylemciler, IŞİD'in Kobane'ye saldırılarını bahane ederek Fırat Mahallesi ve Çağ Çağ Caddesi üzerinde yollara barikatlar kurup, lastik yaktı. Göstericiler, olay yerine gelen polis ekiplerine de ses bombası, hava fişek ve taşlarla saldırdı. Polis, saldırganlara gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale etti. Atılan bir molotof nedeniyle alev alan bir polis aracı, TOMA tarafından söndürüldü. Polis ile göstericiler arasındaki olaylar geç saatlere kadar sürdü. Göstericiler ara sokaklara kaçarken, polis ilçede geniş güvenlik önlemleri aldı.