• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.917
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3205
  • Altın
  • 623,25
  • Ankara : 11 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 12 °C
''O emri hangi hayvan verdi ?''
Uludere bakanları birbirine düşürdü
Memur maaşı bin doları aşacak !
Muş'ta çatışma: 4 terörist öldürüldü
Kars HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Anadolu Basın Birliği Kars Şubesi Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın Ölüm Yıldönümünde Andı

25.01.2012 06:12

Anadolu Basın Birliği Kars Şubesi 2’nci Başkanı Ercüment Daşdelen, Diyarbakır'da 24 Ocak 2001 tarihinde silahlı saldırı sonucu şehit olan Kars eski Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın, mesai mefhumu gözetmeksizin ekibiyle birlikte görev yaptığı sırada kalleşçe şehit edildiğini belirtti.

Anadolu Basın Birliği Kars Şubesi 2’nci Başkanı Ercümen Daşdelen, şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın Kars’ta hiçbir zaman unutulmadığını ve unutulmayacağını söyledi.

Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın gönüllerde yaşadığına dikkat çeken Daşdelen; “Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ı ölümünün 11. Yıldönümde rahmetle anıyoruz. 1993-1997 yılları arasında Kars’ta görev yapan Okkan’ı Kars halkının şükranla yad ediyor” dedi.

Gaffar Okkan’ın Kars’ta görev yaptığı yıllarda birçok yeniliğe imza attığını ve başarılı çalışmaları olduğunu ifade eden Daşdelen; “ Kars Emniyet Müdürü iken, Diyarbakır gibi yıllarca PKK ve Hizbullah terörünün ve aşırı göçün ağır sonuçlarını yaşayan bir ile emniyet müdürü olarak atandı. Hüseyin Velioğlu'nun İstanbul Beykoz'daki villasına yapılan baskında büyük rolü vardı. Gaffar Okkan, Hizbullah'ın çökertilmesinde çok önemli bir rol oynadı. Kadın polisler Diyarbakır'da ilk kez onun emriyle sokağa çıktılar. Okkan’ın memlekete sayısız hizmetleri olmuştur. Ölümünün 11. yıldönümünde Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ile korumaları Mehmet Kamalı, Sabri Kün, Mehmet Sepetçi, Selahattin Baysoy ve Atilla Durmuş’u rahmet ve minnetle anıyorum’’ diye konuştu.

91
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
Ordu'da çılgın protesto !Karakola havan toplu saldırı !Garanti'de Polis BayramıHindistan'da korkunç insanlık suçuİzmirlileri korkutan ''şey''İzmir göle döndü !Anayasa Mahkemesi'nden 4+4+4 kararıTIME, Fethullah Gülen'i yazdı !Duvar boşluğu arasında değerli balValide Sultan böyle öldü !
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim