''Anamızı ağlattın'' deyip ateşe verdiler !

''Anamızı ağlattın'' deyip ateşe verdiler !

Paralarını alamayan 3 kardeş babalarının iş yerini ateşe verdiler...

Mersin'de bir aile şirketinde yaşanan alacak verecek tartışması, tam anlamıyla can pazarına dönüştü. Paralarını alamadıklarını iddia eden 3 kardeş, babalarına ait iş yerini ateşe verdi.
 
YAKTILAR, İÇERİDE KALINCA...
 
OLAY Camişerif Mahallesi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan bir nakliye firmasında meydana geldi. İddiaya göre, babalarına ait iş yerinde birlikte çalışan Murat, Metin ve Fırat K. adlı kardeşler, şirketin sahibi olan babaları Halil C. ile alacak verecek meselesi yüzünden tartıştı. Çıkan tartışma sırasında kardeşlerden biri eline geçirdiği sallama tabir edilen bıçakla etrafa tahditler yağdırdı. Ardından iş yerini ateşe verdi. Yangın kısa sürede tüm iş yerini sarınca, 3 kardeş canlarını kurtarmak için pencereye çıktı. Kardeşler, pencerede de etrafa bağırıp çağırmaya devam etti.

'ANAMIZI AĞLATTI' DİYEREK İŞYERİNİ YAKTILAR - FOTO GALERİ
 
ANAMIZI AĞLATTI...
 
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Söndürme çalışmaları sürerken, elinde sallama bulunan kardeşlerden biri, babasına olan öfkesini dile getirmeye devam etti. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınırken, öfkeli kardeşler ise polis tarafından bulundukları yerden indirilerek gözaltına alındı.3 kardeş emniyet müdürlüğüne götürülürken de olup bitenlerin sorumlusu olarak babalarını gösterdiler. Kardeşlerden biri, "Ben oğluyum, ama hiçbir zaman bize sahip çıkmadı. Nüfusta bile üzerine kayıtlı değiliz. Annemden de ayrılmış durumda. 25 yıldır bizim anamızı ağlattı" dedi.
 
Şirket sahibi Halil C.'nin yara almadan kurtulduğu olayla ilgili soruşturma başlatılırken, çocukların, babalarının üzerine değil de dedelerinin üzerine kayıtlı oldukları, bu yüzden de aralarında uzun süredir gerginlik bulunduğu öğrenildi.