• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 59.332
  • Dolar
  • 1,7625
  • Euro
  • 2,3245
  • Altın
  • 650,62
  • Ankara : -12 °C
  • İstanbul : 3 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 5 °C
  • Antalya : 4 °C
  • Diyarbakır : -3 °C
Kuzey Irak'a hava harekatı
Üçüncü havaalanının yeri belirlendi
El Kaide: Türkiye'ye güvenmeyin
Türk olsaydım delirirdim

Ankara

ANKARA Libya'nın öldürülen devrik lideri Muammer Kaddafi'nin halefi olarak görülen oğlu Seyfülislam Kaddafi'nin en geç iki ay içinde Trablus'taki bir cezaevine nakledileceği bildirildi.
ANKARA İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın "barışa sırtını döndüğünü"öne sürdü.
Milli Piyango Bayan Hentbol Takımı, EHF Hentbol Kupası çeyrek finale kalma mücadelesi rövanş maçında Macaristan'ın Vac takımına 24-20 yenilmesine rağmen kulüp tarihinde ilk kez çeyrek finale yükselerek tarih yazdı.
MUĞLA CHP Genel Başkanı Kemal Kılaçdaroğlu, "Bir belediye başkanı seçmişsiniz, geliyorlar, o belediye başkanını sizin elinizden alıyorlar. Olmaz böyle, demokrasilerde olmaz" dedi.
Yozgat’ın Aydıncık ilçesi Alaca karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi ağır yaralandı.
AK Parti Salihli İlçe Teşkilatı'nın 4. Olağan kongresi yapıldı. Yüzme İhtisas Spor Kulübü Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve tek liste ile gidilen seçimlerde atama ile göreve gelen İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, bu kez delegelerin oyuyla başkan seçildi.
ANKARA Spor Toto Süper Lig, Bank Asya 1. Lig, Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig'e haftanın maçlarıyla devam edildi.
Kastamonu’da erken doğumla dünyaya gelen prematüre bebek, ambulans helikopterle Ankara’da bulunan bakımevine sevk edildi.
Soğuk havalar hayatı olumsuz etkilerken Ankaralı göçekler buz tutan gölü kendilerine mesken tuttu. Sibirya soğuklarından Başkentte etkilendi. Ankara'nın yanıbaşında bulunan Mogan Gölü'de soğuk nedeniyle buz tuttu. Buz tutan göl, tehlikeli olduğu yönünde y
Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) Genel Başkanı Vicdan Baykara, Uludere olayının bir kaza değil, sonuçlarının iyice hesaplanarak yapılmış açık bir katliam olduğunu gördüklerini söyledi.
Eskişehir Yolu'nda yolun karşısına geçmek isteyen kadına, minivan tipi bir araç çarptı.
ANKARA Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, MİT mensuplarının ifadeye çağrılması ve soruşturmayı yürüten savcının görevden el çektirilmesiyle ilgili "Burada öyle gözüküyor ki yorum farkından, yanlış yorumdan kaynaklanan sonuçlar ortaya çıkıyor. Terörün içine
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim