Ankara Sanayi Devlerinden Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

Ankara Sanayi Devlerinden Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

Ankara Sanayi Devleri Şehitler Diyarı Çanakkale Eğitim Desteği Futbol Turnuvası organizasyonu kapsamında, Çanakkale’nin ilçelerinde öğrencilerle buluşan heyet, Çanakkale Milli Eğitim Müdürü ZÜlküf Memiş’i ziyaret etti.

- Ankara Sanayi Devleri Şehitler Diyarı Çanakkale Eğitim Desteği Futbol Turnuvası organizasyonu kapsamında, Çanakkale’nin ilçelerinde öğrencilerle buluşan heyet, Çanakkale Milli Eğitim Müdürü ZÜlküf Memiş’i ziyaret etti.

Çanakkale’nin Eceabat İlçesi Alçıtepe İlkokulu, Ayvacık İlçesi Kösedere İlkokulu ve Ortaokulu, Ezine İlçesi Uluköy İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret ederek, öğrenciler ile buluşan Ankara Sanayi Devleri Proje ve Organizasyon Kurulu Başkanı ve üyeleri, Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş’i ziyaret etti. Organizasyondan mutluluk duyduğunu söyleyen Memiş, “Ankara’dan buraya kadar gelip gönlümüzü fethettiniz, 374 çocuğumuzun kalbini kazandınız. Sizlerle Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. Yılına dair daha kalıcı, özgün projeler yapmayı umuyoruz. Daha kapsamlı, ülkemizin her yerinden gelen çocuklarımızın, şehitliklerimizden sonra ziyaret edeceği ve çocuk dünyasında yeri olacak bir projede sizlerle tekrar buluşmak istiyoruz” dedi.

Eğitime destek konseptiyle çıktıkları bu yolda birçok dostluk köprüsü kurduklarını söyleyen Ankara Sanayi Devleri Organizasyon Kurulu Başkanı Adnan Şahin, “Ankara’da 15 kardeşiniz var artık. Projeye başlarken bugün Çanakkale’de yaşadıklarımızı hayal bile etmedik. Dünyada ve Türkiye’ de bir çok protokol gezdik, okullarımızdaki gibi böyle sıcak bir karşılama görmedik. Teşekkür ederiz. Onur duyduk, mutlu olduk” dedi.

ANKARA SANAYİ DEVLERİNDEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

ANKARA SANAYİ DEVLERİNDEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

ANKARA SANAYİ DEVLERİNDEN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET