Ankara'da bomba paniği !

Ankara'da bomba paniği !

Ankara'da ABD Büyükelçiliği önünde patlama sesi geldi.

Türkiye'nin içinde bulunduğu bölgede terör olayları nedeniyle önemli gelişmelerin yaşandığı bir süreçte, Ankara'nın güvenlik açısından sayılı önemdeki bir bölgesinde bu akşam duyulan patlama sesi heyecana neden oldu.

 Patlamanın, elçilik ana giriş kapısına bırakılan şüpheli çantanın fünyeyle patlatılması sonucu meydana geldiği öğrenildi. Fünye ile patlatılan çantadan kıyafet çıktı. Ancak Ankara Emniyet Müdürlüğü istihbarat birimi, her ihtimale karşı derin bir araştırma başlattı.

Milliyet'in aldığı bilgilere göre; ABD'nin Nevzat Tandoğan Caddesi üzerinde bulunan ana giriş kapısı önünde şüpheli bir çanta bulundu. Bu tespit üzerine Ankara polisi alarma geçti. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan polis, yolu trafiğe kapattı. Olay yerine bomba imha uzmanları ile çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Şüpheli çanta, bomba imha uzmanlarınca fünye ile patlatıldı. Bu patlama bölgede heyecanın yaşanmasına neden oldu. Kontrollü şekilde patlatılan çantanın içinden kıyafet çıkması, rahat bir nefes aldırdı. Olayla ilgili terör ve istihbarat birimlerinin geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi.