Ankara'da Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

Ankara'da Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

Ankara'da, otomobille çarpışan kamyon yoldan çıkarak araziye girdi.

Ankara'da, otomobille çarpışan kamyon yoldan çıkarak araziye girdi. Yan yatan kamyonun şoförü olay yerinde hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 23.45 sıralarında Yenimahalle'de, Anadolu Bulvarı üzerinde yaşandı. 06 BF 5134 plakalı otomobil ile 06 BD 277 plakalı kamyon bulvar üzerindeki kavşakta çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan kamyon yoldan çıktı. Araziye giren ve yan yatan kamyonun şoförü İlhami Ç. olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza yerine itfaiye, ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada otomobilde yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye götürüldü. Kazayı duyup olay yerine gelen İlhami Ç.'nin akrabaları ise fenalık geçirdi. Savcının incelemesinin ardından ceset, cenaze aracıyla adli tıp morguna kaldırıldı.

AYNI KAVŞAKTA BİR KAZA DAHA YAŞANDI

Polis ekipleri olay yerinde incelemelerini sürdürürken aynı kavşakta ikinci bir kaza daha yaşandı. Karşıyaka Mezarlığı istikametine seyreden 06 FH 3748 plakalı otomobilin sürücüsü, kazayı görünce dörtlülerini yakıp yavaşladı. Bu esnada arkasından gelen minibüs otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürüklendi. Kazaya karışan minibüs ise kavşaktan diğer caddeye girip olay yerinden hızlıca kaçtı. Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: CİHAN Haber Ajansı