Ankara’daki Silahlı Kavga

Ankara’daki Silahlı Kavga

Ankara'da esnafın otopark protestosu sırasında silahla vurularak hayatını kaybeden 21 yaşındaki Mehmet Karagöz, memleketi Çankırı'nın Orta ilçesinde...

Ankara'da esnafın otopark protestosu sırasında silahla vurularak hayatını kaybeden 21 yaşındaki Mehmet Karagöz, memleketi Çankırı'nın Orta ilçesinde toprağa verildi.

Karagöz'ün Adli Tıp Kurumundan yakınları tarafından alınan cenazesi, araç konvoyu eşliğinde Elmalı köyüne getirildi.

Hasan Tanık Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, AK Parti Çankırı milletvekilleri Hüseyin Filiz ve Muhammet Emin Akbaşoğlu, Orta Kaymakamı Zafer Yiğit, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten ile Karagöz'ün yakınları, Ankara'dan gelen esnaf ve köy halkı katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Mehmet Karagöz'ün cenazesi, köy mezarlığında toprağa verildi. Karagöz'ün babası İsmail ve kardeşi Samet Karagöz, cenaze namazında güçlükle ayakta durabildi. Köy halkı ve esnaf arkadaşları Mehmet Karagöz'ün saygılı, dürüst bir genç olduğunu belirttiler.

Ulus'ta Rüzgarlı Caddesi ve civarında bölge esnafının dün, "tehditle" otoparkçılık yapıldığını öne sürerek gerçekleştirdiği protesto sırasında gruba ateş edilmesi sonucu Mehmet Karagöz hayatını kaybetmişti.

Kaynak: İHA