• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 60.557
  • Dolar
  • 1,7695
  • Euro
  • 2,3305
  • Altın
  • 652,04
  • Ankara : -3 °C
  • İstanbul : 2 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : 0 °C
Polise atacağı molotofla kendisi yandı
İşte PKK'nın infaz belgeleri
MİT ajanına infaz iddiası
2 evladımız şehit düştü
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Anlaşmak biraz zor oldu

Anlaşmak biraz zor oldu
Bursa'da kaza yapan sağır ve dilsiz sürücü ile polislerin anlaşması biraz zahmetli oldu..
10 Şubat 2010 / 12:28

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi’nde sağır ve dilsiz 26 yaşındaki Mehmet Akif Koç’un yönetimindeki otomobil, bir araç tarafından sıkıştırılınca kontrolden çıkarak takla attı.

Polis, otomobilden yara almadan çıkan sürücü ile önce el kol hareketleriyle iletişim kurmaya çalıştı. Bunda başarılı olamayınca yazışmayı tercih eden polis, sürücünün yazılarını okuyamayınca yüksek sesle sorular sorarak, kazayla ilgili bilgi almaya çalıştı.

Kaza, bugün saat 06.00 sıralarında Merkez Osmangazi İlçesi Kültürpark Metro Durağı önünde meydana geldi. Sağır ve dilsiz olduğu için H sınıfı ehliyeti bulunan Mehmet Akif Koç’un yönetimindeki 16 DB 933 plakalı otomobil, iddiaya göre başka bir aracın sıkıştırması sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Sürücü Mehmet Akif Koç, ters dönen otomobilden yara almadan çıktı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ve kazanın nasıl olduğuna ilişkin tutanak tutmak için sürücünün ifadesini almak isteyen polis ekipleri, Mehmet Akif Koç ile iletişim kurmakta zorluk çekti. Sürücü Koç, nereden gelip, hangi yöne gitmek istediğini, otomobilde kendisinden başka birinin bulunup bulunmadığını öğrenmek için el kol hareketleriyle anlaşmaya çalışan polisler, iletişim kuramayınca soruları bir kağıda yazarak Mehmet Akif Koç'un cevaplamasını istedi. Ancak sürücünün yazısını okuyamayan polislerin, el kol hareketlerini de kullanarak yüksek sesle sorular sormaya çalışmasıyla ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Mehmet Akif Koç’un alkolsüz olduğunu belirleyen polis, görgü tanıklarının ifadesinden sürücünün otomobilde yalnız olduğunu, bir araç tarafından sıkıştırıldığını, otomobilden de kendi imkanlarıyla çıktığını öğrenip tutanağa geçti.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

ANLAŞMAK BİRAZ ZAHMETLİ OLDU..
Fotoğraflar diğer sayfalarda...

« geri 1· 2· 3· 4· 5· 6 ileri »
2174
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim