Anne Adayı Petek Dinçöz Doğumgününü Kutladı

Anne Adayı Petek Dinçöz Doğumgününü Kutladı

SÜRPRİZ bir şekilde geçen yaz Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturan ve bu gün hamileliliğinin 6'ncı ayına yaklaşan şarkıcı Petek Dinçöz Kodaloğlu,...

SÜRPRİZ bir şekilde geçen yaz Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturan ve bu gün hamileliliğinin 6'ncı ayına yaklaşan şarkıcı Petek Dinçöz Kodaloğlu, yeni yaşına memleketi İzmir'de girdi.

Eşi Serkan Kodaloğlu ve yakın dostlarıyla birlikte Kordon'daki Balıkçı Seyit'e gelen Petek Dinçöz Kodaloğlu'na masayı paylaştığı dostları ve yakınları, bebek emziği ve bebek giysilerinin de bulunduğu hediyeler verdi. Alkışlar arasında gelen sürpriz doğum günü pastası mumlarını üfleyen Dinçöz, doğum günlerini mümkün olduğu kadar memleketi İzmir'de kutlamaktan büyük keyif aldığını belirterek, "Her zaman en yakınımda var olanlarla yaşamak isterim bu özel günümü. Yakınlarım, dostlarım görüldüğü gibi hepsi de yanımda" dedi.

Doğacak erkek bebeklerine kayınpederinin İrfan adını koyacaklarını belirten Dinçöz, ikinci isim olarak da Aslan'ı tercih ettiklerini söyledi. Eşinin doğum hediyesi sorusuna Dinçöz yanıt vermezken, akrabası Sema Güneş hediyenin Güzelyalı sahilinde bir daire olduğunu açıkladı.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Doğan Haber Ajansı