Anne kızın infazında şok ayrıntı !

Anne kızın infazında şok ayrıntı !

Konya'da anne ile 10 yaşındaki kızını öldüren kişi yakalandı.

Konya’da, anneyle 10 yaşındaki kızını öldüren cinayet zanlısı, jandarma tarafından yakalandı. Katil zanlısının cinayeti, köylülere tanınmamak için karısının elbiselerini giyerek işlediği ortaya çıktı.

Olay, 13 Aralık tarihinde Ilgın ilçesinin Göstere Mahallesinde meydana geldi. Katar'da çalışan Haziret Geçitli, ailesinden haber alamayınca Burdur'da üniversitede okuyan oğlu İlyas'ı arayarak annesi Fatma Geçitli (38) ve 10 yaşındaki kız kardeşi Betül'e ulaşmasını istedi. İlyas'ın durumu haber vermesi üzerine eve giden Geçitli’nin yakınları kapıyı kimsenin açmaması üzerine durumu jandarmaya bildirdi. Eve giren ekipler anne ve kızını bıçakla öldürülmüş halde buldu. Olaydan sonra jandarma ekipleri, anne ve kızın katil zanlısını bulmak için geniş çaplı soruşturma başlattı. Jandarma bünyesinde kurulan özel bir ekip, ilk olarak görgü tanıklarının ifadelerine başvurarak köydeki şüpheli kişileri tek tek sorguya aldı. Cinayetin işlendiği evde de titiz bir çalışma gerçekleştiren ekipler, elde ettiği delil ışığında Aydoğan Ü. (32) ile eşi Gülengül Ü.'nün (36) çelişkili ifadeler vermesi üzerine karı kocayı şüpheli sıfatıyla göz altına alındı.

EŞİ VE KENDİSİ HAKKINDA ÇIKARDIĞI DEDİKODULAR YÜZÜNDEN ÖLDÜRMÜŞ

Jandarma tarafından yapılan çalışmada şüphelerin yoğunlaştığı Aydoğan Ü. ve eşi Gülengül'ün yapılan sorgularında çok çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Aydoğan Ü., cinayeti işlediğini itiraf ederken eşi ise kocasının cinayeti işledikten sonra haberi olduğunu ve sadece cinayette kullanılan bıçakları ortadan kaldırmaya yardım ettiğini söylediği öğrenildi. Aydoğan Ü.'nün de cinayette kullandığı bıçağı daha sonra eşiyle birlikte sulama kanalına attığını söylediği öğrenildi. Katil zanlısının jandarmaya verdiği ifadede, Fatma Geçitli'nin kendisi ve karısı hakkında çıkardığı dedikodular nedeniyle kinlenerek cinayeti işlediğini söylediği iddia edildi.

EŞİNİN KIYAFETLERİNİ GİYMİŞ

Katil zanlısının ayrıca, cinayeti işlemeden önce maktulün evine keşif amaçlı defalarca gittiği ve cinayet günü köylülere tanınmamak ve eve rahat girebilmek için eşinin kıyafetlerini giydiği öğrenildi. Aydoğan Ü. jandarmaya verdiği ifadesinde, "Köyde eşim ve benim hakkında asılsız ifadelerde bulunuyorlardı. Ben de bu duruma kinlenip, intikam almaya karar verdim. Eve gizlice girip öldürdüm. Betül'ü öldürmeyecektim ama beni tanıdığı için öldürdüm. Betül'ü öldürdüğüm için pişmanım" dediği öğrenildi.

CİNAYET AKŞAMI İNTERNETTEN KENDİSİNİ ARADI

Katil zanlısının öldürdüğü Fatma Geçitli ve 10 yaşındaki kızı Betül dışında köyde bazı kişileri de öldürmeyi planladığı ortaya çıktı. Aydoğan Ü.'nün ayrıca cinayeti işledikten sonraki gün internete girerek haberlerde eşinin ve kendisinin adını aradığı öğrenildi. Öte yandan, Aydoğan Ü. bugün Cumhuriyet savcısına cinayeti nasıl gerçekleştirdiğini anlattı. İlk olarak kendi evinde kıyafetleri sobada yaktığını anlatan zanlı, daha sonra yaklaşık 100 metre mesafedeki Fatma Geçitli'nin evinde yer tespiti yaparak cinayet anını anlattı.