• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 59.662
  • Dolar
  • 1,7675
  • Euro
  • 2,3245
  • Altın
  • 653,05
  • Ankara : 0 °C
  • İstanbul : 1 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : 0 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Yarın İstanbul'a kar geliyor
Bu okulda verem kol geziyor !
Şırnak'ta 15 terörist öldürüldü
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Anne-oğul yanarak can verdi

Anne-oğul yanarak can verdi
Bir gecekonduda çıkan yangında epilepsi hastası anne-oğul öldü.
13 Mart 2010 / 09:35

Gaziosmanpaşa'daki bir gecekonduda belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, gecekonduda oturan Ülkiye Cebeci'nin (45) olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Gecekondudan çıkarılan Cebeci'nin oğlu Emre Cebeci (18) ise ambulansla hastaneye kaldırılmak istenirken yolda yaşamını yitirdi.

Bu arada, gecekondu sahibi Muzaffer Cebeci'nin korsan taksicilik yaptığı ve çalışmak üzere evden ayrılırken epilepsi hastası oldukları öğrenilen eşi ve oğlunu bir odaya kilitlediği öne sürüldü.

KAMERAMANA SALDIRI


Öte yandan, olay yerindeki bir grup, çekim yapmadığı halde Cihan Haber Ajansı kameramanı Sinan Köse'ye saldırdı. Köse'nin kamerasını kıran saldırganlar, tekme ve yumruklarla kameramanı darp etti.

Köse, Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek saldırganlardan şikayetçi oldu. Polis, olayla ilgili olarak 4 kişiyi gözaltına aldı.

548
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim