Antalya Bürosunun Bölge Haberleri (3)

Antalya Bürosunun Bölge Haberleri (3)

SPOR HABERLERİ--------------Gaziantep maçıyla yeniden çıkış yakalayan ve zirve inadını sürdüren Antalyaspor, Sivas deplasmanı için yola çıkıyor.Kral g...

SPOR HABERLERİ

--------------

Gaziantep maçıyla yeniden çıkış yakalayan ve zirve inadını sürdüren Antalyaspor, Sivas deplasmanı için yola çıkıyor.

Kral gidiyor

Özdilek, "Büyük kulüp ve büyük hedefler için Sivas maçını kazanmak zorundayız" dedi ve ekledi; "Oyuncularım gerekeni yapacak."

MEDİCAL Park Antalyaspor, farklı kazandığı Gaziantep maçının ardından Sivas'a galibiyet için gidiyor. Teknik Direktör Mehmet Özdilek, daha büyük hedefler için Sivas maçını kazanmak zorunda olduklarını belirtti. Rakibi tanıdıklarını belirten Özdilek, şöyle devam etti:

"Sivasspor, Türkiye'nin hücum futbolunu en iyi uygulayan takımları arasında. Her türlü önlemi aldık. Oyuncularım da bulundukları yerin ağırlığını kaldıracak yetenek ve kapasitede. Yapılması gereken tek şey; Dikkatli, sakin ve inançlı olmak. Kazanmayı daha çok isteyen bir oyun anlayışını sahaya yansıtacağız. Tita'nın dışında eksiğimizin olmaması büyük avantaj."

Bugün özel uçakla Sivas'a gidecek olan Antalyaspor kafilesinde, eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet, futbolcu ve medya mensupları bulunuyor. Kafile maçtan sonra Antalya'ya dönecek. Antalyaspor, Sivasspor maçının son taktik çalışmasını bu sabah kapalı kapılar ardında yapacak. Kırmızı beyazlılar öğle yemeğinin ardından da havalimanına gidecek.

Ahmet GEVEN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Özdilek ve idman fotoları

--- KUTU ---

Ceza onaylandı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Antalyaspor ile Gaziantepspor arasında oynanan maçtaki tribün olayları nedeniyle Antalyaspor Kulübü'ne verdiği 5 bin TL'lik para cezası onaylandı. Ayrıca Karabük maçındaki olaylar nedeniyle verilen 20 bin TL'lik para cezasına yapılan itiraz reddedildi. Böylece Antalyaspor toplam 25 bin TL para cezasına mahkum oldu.

--- KUTU ---

Sivas sponsoru Ceysu

Antalyaspor Yönetim Kurulu'nun sezon öncesi başlattığı 'Her deplasmana bir yönetici sponsor olacak' uygulamasının bu haftaki ismi Ceysu şirketi oldu. Antalyaspor'un yarın deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçına özel uçak kaldıran Yönetim Kurulu Üyeli Hasan Ali Ceylan, kafilenin yol ve konaklama masraflarını üstlendi. Antalyaspor bugün Corendon'a ait özel uçak ile saat 14.30'da Sivas'a gidecek ve yarın saat 16.00'daki maçtan sonra Antalya'ya dönecek.

===

Büyükşehir, Erdemir'in konuğu

BEKO Basketbol Ligi'nde ligde kalma mücadelesi veren Antalya Büyükşehir Belediyespor, 21'inci hafta maçında bugün deplasmanda Erdemir'e konuk oluyor. Zonguldak Erdemir Spor Salonu'nda saat 17.30'da başlayacak karşılaşmayı, Recep Ankaralı, İsmail Aydın ve Ahmet Tatlıcı hakem üçlüsü yönetecek. Antalya'da oynanan son maçta Olin Edirne'ye 71-59 mağlup olan Büyükşehir, bugünkü maçta çıkış arayacak. Antrenör Timuçin Meriç, zor bir süreçten geçtiklerini, kümede kalmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Fotosuz

===

Selçuklu taktiği hazır

Turuncu yeşilli takım Anadolu Selçukluspor maçının son taktik çalışmasını Oba Stadı'nda yaptı. Cezalı Adem bu hafta yok.

ALANYASPOR pazar günü sahasında oynayacağı Anadolu Selçukluspor maçı hazırlıklarını Oba Stadı'nda yaptığı çift kale taktik maçıyla sürdürdü. Sakatlığı geçen kaleci Kadir'in de yer aldığı antrenman maçı bol gollü ve çekişmeli geçti. Teknik direktör Ali Haydar Durusoy, oyuna sık sık müdahale ederek zaman zaman futbolculara uyarılarda bulundu. Taktik çalışmayı Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, yönetim kurulu üyesi Turan Görgün ve Mevlüthan Çavuşoğlu da izledi. Turuncu yeşilli takım hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek. Anadolu Selçukluspor maçında cezalı olan Adem ise forma giyemeyecek.

GENÇLER EVDE YOK

A2 Lig 4'üncü Klasman Grubu'nda mücadele eden Alanyaspor, sahasında Şanlıurfaspor'a 3-2 yenildi. Milli Egemenlik Stadı'nda oynanan karşılaşmada turuncu yeşilli takımın golleri, Ertuğrul ve Mahmut'tan geldi. Karşılaşmayı Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, Alanyaspor Başkan Yardımcısı Mevlüthan Çavuşoğlu ve Basın Sözcüsü Ahmet Paşaoğlu da izledi. Şanlıurfaspor'a sahasında yenilen Alanyaspor A2 takımı, haftayı 27 puanla 9'uncu sırada kapattı. Turuncu yeşilli takım 14 Mart'ta son sıradaki Kahramanmaraş Belediyespor'a konuk olacak.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Antrenman ve A2 maçından

===

Fethiyespor'da canlı kampanya

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta zirve mücadelesi veren Fethiyespor Kulubü, kuruluşunun 80'inci yıldönümünü kutlayacak. 23 Mart 1933 tarihinde kurulan Fethiyespor'un yıldönümü hazırlıkları sürüyor. 23 Mart Cumartesi günü Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasının, Fethiyespor'un kuruluş yıldönümü şerefine Lig TV tarafından canlı yayınlanması için kampanya yapılacak. Yönetim ve futbolseverler bu önemli günde karşılaşmanın canlı yayınlanması için Lig TV yetkilileri ile temas kurdu. Başkan İsmail Öztürk, 80'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Tarsus maçının canlı yayınlanmasının, Fethiyespor'un tanıtımı açısından büyük önem taşıdığına dikkat çekti.

Foto: Başkan Öztürk

===

Muratpaşa'nın konuğu Kumluca

BÖLGESEL Amatör Lig (BAL) 7'nci Grup'ta mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, ligin 21'inci haftasında sahasında Kumluca Belediyespor'u konuk ediyor. Yarın (Pazar) saat 13.30'da Mustafa Çetin Kaya Stadı'nda yapılacak maç öncesi kırmızı siyahlılar hazırlıklarını sürdürüyor.

İkinci devre sahalarında iyi sonuçlar alarak üst sıralara tırmandıoklarını belirten teknik direktör Ahmet Tilki, "Bu karşılaşma Muratpaşa Belediyespor'un ligdeki geleceği açısından çok önemli. Bu maçta galibiyetten başka çaremiz yok. Sahamızda, seyircimizin desteğiyle bu karşılaşmayı kazanacağız" dedi.

Foto: Takım fotosu

===

Taraftara çağrı

TÜRKİYE Bayanlar Voleybol Ligi 3'üncü Lig A Grubu'nda mücadele eden Büyükşehir Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, play-off'a kalma mücadelesini sürdürüyor. 12 takımlı ligde 4'üncü sırada yer alan turuncu mavili takım, yarın (Pazar) Alaşehir Belediyesi'ni ağırlayacak. Saat 13.00'de Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynanacak maça 6 puan gözüyle bakan genç voleybolcular, Antalyalı sporseverleri maça davet etti. Tribün desteğine ihtiyacı olduklarını belirten takım kaptanı Kübra Ata, “Bundan sonraki her maça final havasında bakıyoruz. Evimizde sadece 1 mağlubiyet aldık. Play-off'a kalma yolunda halen şansımız var. Tribünler yalnız bırakmazsa bu maçı alıp iddiamızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Foto: Voleybolcu kızların fotosu