Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama

Millete, vatana ihanet eden çetenin darbe girişimine karşı büyük Türk milleti göğsünü siper etmiş, milli iradeye, demokrasiye sahip çıkmıştır.

Antalya demokrasinin kalesidir.   Antalya, bugün de demokrasinin kalesidir, yarın da demokrasinin kalesi olacaktır.
Bir kez daha Antalya olarak, demokrasiye, cumhuriyete, milli iradeye sahip çıkma kararlılığımızı ilan ediyoruz. Antalya karanlık çetelere karşı dimdik ayaktadır.
Şu anda Türkiye’nin her yerinde millet meydanlardadır. İstanbul halkı meydanlara ve Atatürk Havalimanı’na akmıştır. Milyonlarca kadın ve erkek, meydanlarda ve yollarda, ellerinde ay yıldızlı bayraklarla çetecilere karşı yürümektedir.
Sayın Cumhurbaşkanımız, Büyük Millet Meclisi Başkanı, Başbakanımız, Bakanlarımız ilk dakikadan itibaren kahramanca irade göstermişlerdir. Türk Silahlı Kuvvetleri, darbecileri bertaraf etmeye başlamıştır. Emniyet güçlerimiz, darbecilere karşı kahramanca karşı koymuştur.
Milletimiz demokrasiye sahip çıkmak üzere bütün siyasi partilerle kenetlenmiştir.
15 Temmuz  Türk demokrasisinin bayramı olacaktır. Büyük Türk milleti ihanet çetesini tarihin karanlık sayfalarına gömecektir.
Demokrasiye sahip çıktığınız için tüm Antalyalılara ve milletime teşekkür ediyorum. Bugün sizler milyonlarca vatandaşımız gibi yeni bir tarih yazdınız. Tarihin altın sayfasına geçtiniz. 
 

Sağolun varolun

Menderes Türel 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı