Antalya Büyükşehir halka soruyor

Antalya Büyükşehir halka soruyor

Atatürk ve Keykubat Caddeleri’ne yapılacak düzenlemenin nasıl yapılacağını Alanya halkı belirleyecek. 30 anketör, vatandaşa 25 soru yöneltiyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, şehir yaşantısını doğrudan etkileyen önemli ve büyük projeleri halka soruyor. Alanya’nın merkezinden geçen Atatürk ve Keykubat Caddeleri’ne yapılacak yeni düzenlemeleri doğrudan etkileyecek ve projelere şekil verecek çalışma halkın görüşüne açıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Alanya’ya 30 kişiden oluşan bir anketör grubu görevlendirdi. Anketörler, Atatürk ve Keykubat Caddeleri’nde bulunan esnaf ve bölgede yaşayan vatandaşa yapılacak düzenleme konusundaki düşünceleri ile ilgili çalışma yapıyor.

WEB SİTESİNDEN DE GÖRÜŞ VERİLECEK

Anketörlerin çalışmalarının ardından önümüzdeki günlerde aynı anket Antalya Büyükşehir Belediyesi WEB sayfasından da yayınlanarak vatandaşların görüşleri alınmaya devam edilecek. Verilerin toplanmasının ardından Atatürk ve Keykubat Caddeleri’ne yapılacak yeni düzenlemeye ve projeye şekil verilecek. 25 sorunun yer aldığı ankette, ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin bugüne kadar Antalya merkez ve ilçelerde yaptığı hizmetler konusunda vatandaşların memnuniyeti, görüş ve önerilerinin de yer aldığı sorular bulunuyor.