Antalya yıldız futbolcuları ağırlıyor

Antalya yıldız futbolcuları ağırlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Alman Konsolosluğu’nun birlikte düzenlediği “Efsaneler Kupası” 22 Ekim Cumartesi günü başlıyor.

Ümit Davala, Bülent Korkmaz, Carsten Linke, Fabian Ernst gibi dönemin yıldız futbolcularının Türk- Alman dostluğu için ter dökeceği turnuva Konyaaltı Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşecek.

Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Alman Konsolosluğu işbirliği ile bu yıl ikincisi düzenlenecek olan turnuva 22 Ekim Cumartesi günü saat 12.00 - 17.00 saatleri arasında Konyaaltı Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşecek. Turnuvada, 40 yaş üstü veteran futbolculardan oluşan Antalya Büyükşehir Belediyespor, FC Adler Antalya, Galatasaray, Hannover 96, Galatasaray Lisesi ve Türk-Alman Karma Takım mücadele edecek.

ÜCRETSİZ İZLENEBİLECEK

Giriş ve katılımların ücretsiz olacağı maçlarda Ümit Davala, Bülent Korkmaz, Deniz Barış, Fabian Ernst, Thomas Brdaric, Ali Tandoğan, Savaş Koç, Cihan Haspolatlı, Mustafa Kocabey, Carsten Linke gibi ünlü futbolcular sahada olacak. Geçtiğimiz yıl Hannover 96’nın şampiyonluk yaşadığı turnuva, bu yıl da birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olacak.

sad.jpg