Antalya'da bir aile yok oldu !

Antalya'da bir aile yok oldu !

Antalya'da baba, kızı ve oğlunun deniz keyfi faciayla bitti.

Antalya'nın Manavgat ilçesi Çenger Mahallesi sahilinde dün girdikleri denizde dalgalara kapılan ve olay yerinde yaşamını yitiren Bülent Yandımoğlu ve oğlu İbrahim Yandımoğlu'nun ardından boğulma tehlikesi geçirerek Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılan 15 yaşındaki Hatice Sena da bugün hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Çenger Mahallesindeki sahile gelen Yandımoğlu ailesinden 9 yaşındaki İbrahim Yandımoğlu ile ablası 15 yaşındaki Hatice Sena Yandımoğlu, babaları aracı park ederken denize girdi. Kısa süre sonra dalgalara kapılan çocuklarını gören baba Bülent Yandımoğlu, üzerindeki elbiseyi çıkarmadan çocuklarını kurtarmak için denize girdi. Ancak bir süre sonra baba Bülent Yandımoğlu da akıntıya kapılarak boğulma tehlikesi geçirdi.

Baba ve kızı çevrede bulunan vatandaşlar tarafından kıyıya çıkartılırken, kayıp olan İbrahim Yandımoğlu için Sahil Güvenlik ekiplerinden yardım istendi. İbrahim Yandımoğlu, sahil güvenlik ekipleri tarafından kısa sürede bulunarak denizden karaya çıkartıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından baba ile çocukları hastaneye kaldırıldı. Baba-oğul tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybederken, Hatice Sena'dan da acı haber geldi. 15 yaşındaki Hatice Sena da, hastanede hayatını kaybetti.

Konya'da veteriner hekim olarak çalışan Bülent Yandımoğlu'nun eşi öğretmen Havva Yandımoğlu ve çocukları ile birlikte tatil için Konya'dan Gündoğmuş'un bir yaylasına geldikleri, sabah saatlerinde ise akrabaları ile birlikte denize girmek için Manavgat'ın Çenger Mahallesindeki sahile geldikleri belirtildi.

İHA