Antalya'da iğrenç olay !

Antalya'da iğrenç olay !

Otobüsüne alıp, zorla "oral seks" yaptırdı.

İnternette bir sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla tanıştığı arkadaşıyla buluşmak için ülkesinden Antalya’ya gelen Alman 27 yaşındaki A.K.’ye yardım etme bahanesiyle otobüsüne alan 35 yaşındaki H.B., turist kıza cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Olay, merkez Aksu İlçesi Güzelyurt Mahallesi Serik Caddesi’nde meydana geldi. Alman A.K., bir sosyal paylaşım sitesi üzerinden tanışarak arkadaş olduğu Türk gencini görmek amacıyla Antalya’ya geldi. A.K., uçaktan indikten sonra arkadaşını telefonla arayarak yanına gelmek için hangi otobüse bineceğini sordu. Arkadaşı 600 numaralı belediye otobüsüne binmesini istediği kızı şehir merkezinde karşılayacağını söyledi.

Havalimanında bir süre yürüyen A.K., yanında duran bir otobüs sürücüsünün istediği yere götürebileceği teklifini kabul etmedi. Bir süre daha yürüdükten sonra yol kenarında bekleyen A.K.’nin yanında, bu kez üzerinde turizm taşımacılığı yapan bir şirketin adının yazılı olduğu başka bir otobüs durdu.

Otobüs sürücüsü Alman kıza nereye gideceğini sordu. 600 numaralı otobüsü beklediğini söyleyen A.K.’ye sürücü, "Bu, 800 numaralı otobüs. 600 numaralı otobüsle aynı güzergahtan geçiyor, seni götüreyim" dedi. Otobüsün üzerinde yazılı 800 numarayı okuyan kız otobüse bindi.

İddiaya göre otobüs sürücüsü A.K.’yi Aksu İlçesi Çamlık mevkiine götürerek ilişkiye girmek istedi. A.K. kabul etmeyince yanında bulunan bıçakla kızı tehdit eden otobüs şoförü, A.K.’ye zorla oral seks yaptırdı. Sürücü oral seksin ardından turist kızı otobüsten indirip olay yerinden kaçtı.

Yürüyerek bir akaryakıt istasyonuna gelen A.K., başından geçenleri buradaki görevlilere anlattı. Akaryakıt istasyonu çalışanları durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, tercüman aracılığıyla Alman kızın ifadesine başvurdu. A.K. ifadesinde, "Otobüsün üzerinde 800 numara yazıyordu. Bana yardım edeceğini söyleyerek 600 numaralı otobüsle aynı yere gittiğini söyledi. Bunun üzerine otobüse bindim. Şoför ağaçlık bir alanda otobüsü durdurdu. Yanıma gelip benimle birlikte olmak istedi. Otobüsten inmek istedim ama bıçak çıkartarak  Bana zorla oral seks yaptırdı. Sonra da otobüsten indirip kaçtı" dedi.

Polis, yaptığı araştırmada kısa sürede otobüsü belirledi. Otobüsün daha önce kiralık olarak çalıştığı turizm taşımacılık firmasıyla irtibata geçen polis, sürücüsünün H.B. olduğunu ve aracıyla birlikte bir süre önce işten çıkarıldığını belirledi.

Polis, turizm taşımacılık şirketinin verdiği bilgi doğrultusunda kısa sürede H.B.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli H.B., sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.