Aracını o halde görünce gülme krizine girdi !

Aracını o halde görünce gülme krizine girdi !

Aracıyla biriken suyun içine giren bir kişi, aracını o halde görünce gülme krizine girdi.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde aracıyla alt geçitte biriken suyun içine giren kişi, aracının kullanılamaz duruma geldiğini görünce gülme krizine girdi.

Alınan bilgiye göre, İzmit Sanayi Mahallesi’nden geçmekte olan Kiraz Deresi, yağan sağanak yağmur nedeniyle taşınca derenin hemen yanında bulunan Karamürsel Caddesi sular altında kaldı. D-130 karayolunun altından geçen caddedeki su birikintilerini fark edemeyen Mehmet Kaya idaresindeki 77 EN 010 plakalı minibüs, su birikintisinin içine girince aracı arıza yaptı. Arızalanan aracıyla birlikte yaklaşık 6 saat boyunca su birikintisinin içinde mahsur kalan Mehmet Kaya, olay yerine çağırdığı tamircinin aracının ağır hasar gördüğünü söylemesi üzerine gülme krizine girdi.

Aracının kullanılamaz hale geldiğini belirten Mehmet Kaya, “Caddeye ilk girdiğimizde su birikintisini fark edemedik. Ne olduğunu da ciddi anlamda göremedik. Ondan dolayı arabayı ancak buraya kadar çıkartabildik. Şuanda çekicinin gelmesini bekliyoruz. İzmit’te ciddi anlamda alt yapı olmadığı için bu sıkıntıları yaşıyoruz. İnşallah yetkililer bir an önce fark eder. Biz mağdur olduk inşallah başkaları bu duruma düşmez” dedi.

Arızalanan araç daha sonra olay yerine gelen çekici ile otoparka götürüldü.