Araçla 60 metreden uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Araçla 60 metreden uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Isparta'da 60 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobilde 24 yaşındaki Fatma Ceren Ölmez öldü, sürücü ve onu kurtarmak için gelen babası da yaralandı.

Kaza, saat 20.30 sıralarında Isparta’nın merkeze bağlı Darıderesi Köyü yakınlarında meydana geldi. 24 yaşındaki Mehmet Yıldırım’ın kullandığı 32 AB 648 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 60 metrelik uçuruma yuvarlandı. DSİ’ye ait Darıderesi Göleti’nin atık su boşaltım kanalına düşen otomobilde bulunan Fatma Ceren Ölmez olay yerinde yaşamını yitirirken, sürücü Mehmet Yıldırım ise yaralandı.

KURTARMAYA GELEN BABA UÇURUMDA MAHSUR KALDI

Otomobilde sıkışan Mehmet Yıldırım, cep telefonuyla babası 63 yaşındaki Orhan Yıldırım’dan yardım istedi. Olay yerine gelen baba Yıldırım, oğlunu kurtarmak için aşağı inmek istediği sırada ayağı kaydı ve uçurumda mahsur kaldı.

HALATLA UÇURUMA İNİP KURTARDILAR

SON ŞARKISI ‘ELVEDA’

Kazada feci şekilde yaşamını yitiren Fatma Ceren Ölmez’in amatör bir ses sanatçısı olduğu da ortaya çıktı. Ölmez seslendirdiği ‘Elveda’ adlı şarkı sosyal medyadaki hesabından yaptığı son paylaşım olması dikkat çekti.

1-898.jpg