- IMKB

- 60.663
- Dolar

- 1,7655
- Euro

- 2,3325
- Altın

- 651,49
- Ankara : -3 °C
- İstanbul : 2 °C
- İzmir : 5 °C
- Adana : 8 °C
- Antalya : 7 °C
- Diyarbakır : 0 °C
''Aragones 5 yıl geriletti''

GÖZE ÇARPANLAR |
Fenerbahçe'den sezon başında ayrılan takım menajeri Volkan Ballı suskunluğunu D Spor'a bozdu. Dün gece D Spor'da Aydın Cingöz'ün hazırlayıp, sunduğu Açık Açık programına konuk olan Volkan Ballı, bugün Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu ve geçmiş döneme ilişkin çok çarpıcı açıklamalar yaptı.
İşte Volkan Ballı'nın açıklamaları:
FENERBAHÇE'NİN İYİLİĞİ İÇİN KONUŞUYORUM
Fenerbahçe'nin iyiliği için konuşmak istiyorum. Kaos ortamından faydalanarak eleştirmenin anlamı yok. Sezon başında yeni bir yapıanmaya gidildi takımda ve uyum sorunu yaşanacaktı. Aykut Kocam, bir teknik adam ve görevi şimdi farklı. Bu da bu süreçte sorunlar yarattı diye düşünüyorum.
KAZIM KALABİLİRDİ, TAKIMIN DESTEĞE İHTİYACI VAR
Fenerbahçe'de ceza uygulamaları bana göre eşit dağıtılmadı. Bu yönetimin kararı ancak Kazım'a verilen cezanın ağır olduğunu düşünüyorum ve Kazım bu takımda kalabilirdi. Fenerbahçe'de ki bir takım idari zaaflar bu sürecin yaşanmasında etkili oldu. Bugün her şeye rağmen Fenerbahçe şampiyonluğun adayı ve bu kaos ortamı geçici. Takımın bana göre ciddi anlamda psikolojik desteğe ihtiyacı var.
KOCAMAN YETKİLERİMİ BİLMİYORUM DİYOR
Fenerbahçe sezon başında sportif direktörlük birimini kurdu ve devrim yaptı. Ancak Aykut'un görevi bütçeyi yönetmek, transferleri ve teknik adamı belirlemek olmalıydı. Daum'u getiren yönetim oldu. Eğer Aykut Kocaman getirseydi her şey çok daha doğru işlerdi. Aykut'ta açık ve net söylüyor “benim yetkilerim ne tam olarak bilmiyorum” diye.
DAUM'UN BAŞLANGIÇTA KOCAMAN'DAN HABERİ YOKTU
2. sayfada..
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim







































