'Arap Kökenli' Olduğunu Belirten Emre Kınay:kerem Bursin İle Tiyatro Yapacağız

'Arap Kökenli' Olduğunu Belirten Emre Kınay:kerem Bursin İle Tiyatro Yapacağız

OYUNCU Emre Kınay, ablalarının yaptığı araştırmalara göre büyük, büyük dedesinin Arap kaynaklı "Arap Halit" olduğunu açıkladı.

OYUNCU Emre Kınay, ablalarının yaptığı araştırmalara göre büyük, büyük dedesinin Arap kaynaklı "Arap Halit" olduğunu açıkladı. Kınay, her karakteri canlandırabildiğini ancak, dramaların daha çok yorduğunu söyledi. Kınay, arkadaşı Kerem Bursin ile tiyatro oyununda bir araya geleceklerini açıkladı.

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında sunucu Liana Dahdouh'un sunduğu "Turki Ekstra" programının sorularını yanıtlayan Emre Kınay, geçmişlerini araştıran ablalarının dedeleri ile ilgili kayıtlarda Suriye ve Halep'i gördüklerini anlatırken, "Büyük büyük dedeme "Arap Halit" derlermiş. Kendisi o dönem Türkiye'de. Muhtemelen babasının Araplığından kaynaklı bu lakap verilmiş" dedi.

TİYATRO MU TELEVİZYON MU?

Kınay, tiyatro oyunculuğunun apayrı olduğunu, 5 bini aşkın yıldan bu yana devam etme nedeninin de büyük olasılıkla bu özelliği olduğunu belirterek, "Her şey o anda; canlı olur. Hata yapsanız da devam etmek zorundasınız. O yüzden başka bir heyecan. Ama televizyonda öyle değil. Bir şey yanlış mı oldu; "Keselim', "Baştan alalım" yoluna gidiliyor" diye konuştu.

"KEREM BURSİN İLE TİYATRO YAPACAĞIZ"

Emre Kınay, 1.5 yıla yakın süre önce biten "Güneşi Beklerken" dizisinde oynayan Kerem Bursin'ın çok sevdiği bir arkadaşı olduğunu hala görüştüklerini belirtirken, şunları anlattı:

"Kızlarımı oynayan Hande Doğandemir ve Yağmur Tanrısevsin ile sürekli yine beraberiz. Hayatımda hiçbir seti ziyaret etmediğim kadar "Şeref Meselesi" setini ziyaret etti. Kerem ile yol arkadaşlığımız tiyatral anlamda da devam edecek. Tiyatro yapacağız büyük ihtimal. Tanınmış bir isim "Oyunculuk çok kolay bir iş. Sadece ilk 35 yılı zor demiş" Kerem iyi bir oyuncu. Daha da iyi olacak. Mutlak surette tiyatro yapması lazım."

ŞARKI SÖYLEDİ

Emre Kınay, Arap sunucunun ricasını kırmayarak Ömer Hayyam'ın sözlerini yazdığı, Mehmet Güreli'nin seslendirdiği "Kimse Bilmez" şarkısından kısa bölümü söylerken, canlandırdığı karakterlerin kendisi için bir fark olmadığını vurguladı. Kınay, kendisini daha çok drama türü oyunların yorduğunu bildirirken, "Duygu değişimleri bu değişimlerin arasında geçen süre ani değişimler ve gerginlikler daha benim için yorucu. Komedide biraz daha buz pateni yapar hissi var. Kayarak geçiyorsunuz duygularınızla. Seyirci için biraz daha soft bir durum var" dedi.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Doğan Haber Ajansı