Ardahanın Yüksek Kesimlerinde Kar Yağışı

Ardahanın Yüksek Kesimlerinde Kar Yağışı

Ardahan'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı ve tipi etkili oluyor. Kentin yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı ve tipi, ulaşımda aksamalara neden oldu. Ardahan’ı Artvin’e bağlayan Sahara geçidinde etkili olan tipi nedeniyle görüş uzaklığının azalması sür

- Ardahan'ın yüksek kesimlerinde kar yağışı ve tipi etkili oluyor. Kentin yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı ve tipi, ulaşımda aksamalara neden oldu. Ardahan’ı Artvin’e bağlayan Sahara geçidinde etkili olan tipi nedeniyle görüş uzaklığının azalması sürücüleri zor durumda bıraktı.

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, beraberindeki İl Emniyet Müdürü Selami Hüner, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Osman Yeşilöz, Sağlık Müdürü Ulaş Şentürk Sahara geçidine giderek yılın ilk karını burada karşıladı. Vali Deniz, "Bugün yaptığımız yürüyüşün ardından buraya kar yağışını görmeye geldik. Ardahan'ın yazı kadar kışı da güzel. Artık kışlık kıyafetlerimizi giyme zamanı geldi" dedi. Sürücüleri uyaran Vali Deniz, kar yağışı ve tipi nedeniyle yolların buzlanacağını hatırlatarak şoförlerin gerekli önlemleri almasını istedi.

ARDAHAN'IN YÜKSEK KESİMLERİNDE KAR YAĞIŞI

ARDAHAN'IN YÜKSEK KESİMLERİNDE KAR YAĞIŞI

ARDAHAN'IN YÜKSEK KESİMLERİNDE KAR YAĞIŞI