• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.917
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3205
  • Altın
  • 623,25
  • Ankara : 11 °C
  • İstanbul : 15 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 12 °C
''O emri hangi hayvan verdi ?''
Uludere bakanları birbirine düşürdü
Memur maaşı bin doları aşacak !
Kadınları etkilemenin en kolay yolu
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Arena krizi !

Arena krizi !
Arkan’ın, “İmzayı Işın Çelebi atmış” diyerek hedef gösterdiği eski 2. başkan Işın Çelebi konuştu..
23 Şubat 2012 Perşembe 10:00

“Statla ilgili en ufak sorundan ben sorumlu tutuluyorum. Ama yıllık 80 milyon dolar geliri, teminat gösterilerek alınan 125 milyon dolar ve satılan hisselerden kazanılan 100 milyon dolar için teşekkürü bile çok görüyorlar. Yükümlülükleri yerine getirmemek ise şaşırtıcı.”

Galatasaray ile GSGM arasında Arena’nın kira bedelinin ödenmediği için yaşanan davada, başkan yardımcısı Refik Arkan’ın, “İmzayı Işın Çelebi atmış” diyerek hedef gösterdiği eski 2. başkan Işın Çelebi, HABERTÜRK’e konuştu. Çelebi, gelirler elde eden kulübün, bunun karşılığında sözleşmedeki yükümlülüklerini yerine getirmeyerek, kira ödememesini şaşırtıcı bulduğunu belirtip şöyle devam etti: “Statla ilgili en ufak sorundan bile ben sorumlu tutuluyorum. Ama stadın yıllık 80 milyon dolar gelirinden, gelecek gelirleri teminat gösterilerek elde edilen 125 milyon dolardan, satılan hisse senetlerinden kazanılan 100 milyon dolardan, bana ve arkadaşlarıma bir teşekkür bile çok görülmekte.

‘49 YILLIK DEVİR SÖZLEŞMESİ’

Arena’nın ‘49 yıllık devir sözleşmesi ve tüm protokollerinde’ benim emeğim ve imzam var. Söz edilen 3 Mayıs 2011’de attığım imza, Seyrantepe’deki kompleksin, G.Saray’a 49 yıllık devir sözleşmesi. Seyrantepe ile ilgili mutabakatlar ve metinler Mart 2006 öncesi Maliye Bakanlığı’nca iptal edilmişti. Mart 2006 sonrası her şeye sıfırdan başlanmış, sistem yeniden tarafımızca kurulmuştur. Maliye Bakanlığı, Milli Emlak- GSGM-TOKİ ve G.Saray arasındaki tüm protokoller, sözleşmeler ve anlaşmalarda büyük emeğim var. Arena’nın inşaasına hayat veren Ağustos 2006, Nisan 2007, Ağustos 2010 tarihli protokollerde düşüncelerim ve emeğim vardır. Söz edilen 3 Mayıs 2011 tarihli Arena’nın devir sözleşmesi ile stadın 49 yıllık devrini ve intifa hakkını içeren anlaşma metninde de G.Saray 2. Başkanı olarak imzam var. Mayıs 2011 den sonra Riva, stadın değeri ve potansiyel gelirleri de dikkate alınarak devredilen ekonomik güç, 750 milyon doların üzerindedir. 3 Mayıs 2011’de Arena için yapılan 49 yıllık intifa hakkını içeren devir sözleşmesi G.Saray yönetiminin yetkilendirmesi ve bilgisi içinde arkadaşlarım ile birlikte imzaladığım bir sözleşmedir.” (Habertürk)

3257
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere 7 yorum yapıldı.
  • kıskançlarUEFA ŞAMPİYONU CİM BOM G.S23 Şubat 2012 Perşembe 21:52

    şu fenereliler ammada kıskançlık yapıyor GS stadı biizmkinden daha güzel oldu diye içi içinizi yiyor öyle GS stadı dördüncü Dünyada bu güzelim Stad işte bundan sizi kahrediyor bizi kıskanmaya devam edin

    BeğendimBeğenmedim
  • SAMİ YEN BABANIN MALIMI ?!!!misafir23 Şubat 2012 Perşembe 17:46

    Sami Yen de kiracıydın,kiraları ödemedin,ayrıca devletin malını hor kullandın ayıplı kullandın.Develetin gs yi acilen Sami Yen den tahliye etmesi gerekirken,tuttu milyonlarca dolara Seyrantepe yi yaptı.Şimdi bu utanmaktan bahseden misafir,kalkmış biz Sami Yen in yerine kendimiz stad yapacaktık,devlet dağ başına stad yaptı "Verin Sami Yne i,alına Seyrantepe yi " diyor.Yahu insanda biraz utanma olur be.Ama "utanmak" insanda olur...

    BeğendimBeğenmedim
  • SİZ AKP YALAKASI OLURSUNUZ AMA BİZ HİÇ OLMADIK OLMAYIZDAmisafir23 Şubat 2012 Perşembe 15:31

    BURDA YORUM YAPANLAR BU ÜLKEDE ÜLKE FUTBOLUNU KİRLETMİŞ ŞİKE ŞAİBE ÖRGÜT ÇETE HER TÜRLÜ SUÇTAN BAŞKANLARI İÇERDE YARGILANAN CAMİANIN TARAFTARLARI BUNLAR.BUNLARA GÖRE KAMAYI BİZ 8 AYDIR BULAMADIK BU SAATTEN SONRADA BULAMAYIZ BUNLAR NE EMMEYE GELİR NEDE GÖMMEYE BU FENERLİ MEDYA İŞTE BUDUR KENDİ DÜŞTÜKLERİ KUYTUDAN ÇIKMAK İÇİN HERZMANKİ GİBİ BAŞLADILAR ORTAYA ÇAMUR ATMAYA.AMA ŞUNU İYİ BİLİN GALATASARAY TÜRKİYEDİR ONU YIKMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ.BİZ FENERLİLER GİBİ YALAKALIK YAPMAYIZ KİMSEYE.

    BeğendimBeğenmedim
  • VERİN SAMİYENİ ALIN ARENAYImisafir23 Şubat 2012 Perşembe 15:27

    BU ARENA KONUSUNDA BOŞ KONUŞAN AKLI BASMAYAN KIT OLAN ANLAŞILAN ÇOK İNSAN VAR BU ÜLKEDE.HATA BİZİM KIT KAFASI BASMAYAN GEÇMİŞ YÖNETİMİZİZDE KARDEŞİM NE DİYE ŞEHİRİN MERKEZİNDEN KALKIP DAĞBAŞINA MAHRUMİYET BÖLGESİNE GİTMEYİ KABUL EDİYOSUN.SAMİYENE KARŞILIK VERDİĞİN DAĞBAŞINDAKİ STADA NE YOL YAPTINIZ NEDE ÜST GEÇİT METRO DESENİZ TURNİKELERİ BİLİNÇLİ OLARAK EN UFAĞI YAPILMIŞ.İZİN VERSEYDİNİZ KENDİ YERİMİZİ SAMİYENİN OLDUĞU YERE YAPIYORDUK ŞİMDİDE BU KİŞİLER UTANMADAN KONUŞUYOR.SİZ AKP YALAKASISINIZ

    BeğendimBeğenmedim
  • isitip isitip onumuze koyarlariorfa23 Şubat 2012 Perşembe 14:14

    bu arena hususunun bugunlerde cikmasi bence tesaduf degil. yine fener medyasi isbasinda. bu isin isitilip isitilip onumuze konmasini istemiyorsak yapacagimiz tek birsey var, rivayi satalim devlete yapmis oldugu 300 milyon dolar harcamayi geri verelim, bu olursa herkes cenesini kapatmak zorunda kalacaktir.

    BeğendimBeğenmedim
1208346125DİĞER YORUMLAR
  • 1
  • 2
MANŞETLER
Bu çocuklarda ışık var !Ordu'da çılgın protesto !Kilo vermenin en kolay yoluKarakola havan toplu saldırı !Hindistan'da korkunç insanlık suçuİzmirlileri korkutan ''şey''İzmir göle döndü !Anayasa Mahkemesi'nden 4+4+4 kararıTIME, Fethullah Gülen'i yazdı !Duvar boşluğu arasında değerli bal
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim