Arınç'a dansöz benzetmesi !

Arınç'a dansöz benzetmesi !

MHP'li milletvekilinden bomba sözler: "Arınç, Nesrin Topkapı’ya taş çıkarır"

MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, başta Başbakan Ahmet Davutoğlu olmak üzere hükümet yetkililerinin söyledikleri sözlerin birbirini söyledi.

MHP Yunusemre ilçe kongresinde konuşan Erkan Akçay, hükümetin Türkiye’yi yönetilmez bir ülke haline geldiğini söyledi. AKP’nin tek başına bir iktidar olmadığını söyleyen Akçay, “AKP yasal olarak tek başına iktidara gelmiş olabilir. Ancak tek başına bir iktidar değildir.

Cemaatlerle, paralel yapılarla ve menfaat çeteleri ile koalisyon kurmuştur. Ayrıca şu bir gerçektir ki; Sayın Recep Tayyip Erdoğan ise kendi partisini içinde ayrı bir paralel yapı olmuştur. Çünkü partisi içinde kendi bildiğini okuyan bir yapı oluşturmuştur” diye konuştu.

MHP Milletvekili Akçay, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç üzerinden ilginç bir benzetme yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Başta Başbakan Ahmet Davutoğlu olmak üzere hükümet yetkililerinin bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor. Ekonomide de böyle oldu. Çözüm sürecinde de böyle oldu. Hani bir zaman siyasette ‘Benim özgül ağırlığım var. Ben ağabeyim’ diyen bir Arınç vardı. Ama artık Arınç’ı tanımak mümkün değil.

Kimse kusura bakmasın ama Arınç, Nesrin Topkapı’ya da taş çıkartır. İnsanda bir omurga olur. Bunlarda asla omurga yok. İki ay evvel katil başı Öcalan’a sekretarya olmaz diyen Arınç, şimdi çıkmış televizyonlarda bunun gerekçelerini ve nedenlerini anlatmaya çalışıyor. Artık tamamen güvenirliliklerini yitirmişlerdir.”