• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 59.662
  • Dolar
  • 1,7675
  • Euro
  • 2,3245
  • Altın
  • 653,05
  • Ankara : 0 °C
  • İstanbul : 1 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : 0 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Yarın İstanbul'a kar geliyor
Bu okulda verem kol geziyor !
Şırnak'ta 15 terörist öldürüldü
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Arjantin'de yapsaydı ölürdü !

Arjantin'de yapsaydı ölürdü !
Carlos Tevez, Wayne Bridge-John Terry arasında geçen kavgaya yeni bir boyut getirdi.
04 Mart 2010 Perşembe 23:04

Arjantinli futbolcu, iki futbolcu arasında yaşanan gerilime değinerek, "Terry bu hareketi benim ülkemde yapmış olsaydı ölmüştü" diye konuştu.

Gazeteport'un haberine göre, arkadadışının ve komşusunun karısına göz diken onunla birlikte olan birinin yaşamasının imkansız olduğunu belirten Tevez, " Benim düşüncem bu olayın çok yanlış olduğu. Ben de olayı basından takip ediyorum ve biliyorum. Şunu söyleyebililirim ki, benim mahallemde böyle bir şeye kesinlikle izin vermezler. Bu olduğu taktirde ya kolunuzu ya bacağınızı kaybedersiniz. Ya da muhtemelen de yaşamıyor olursunuz" ifadelerini kullandı. Bu açıklamalara Terry cephesinden henüz bir yanıt gelmezken, Mısır ile oynanan maçta İngiliz taraftarların 'seni affettik pankartı açması hayli ilgi çekiciydi.

Bilindiği gibi Chelsea'li John Terry'nin Manchester City'li futbolcu Wayne Bridge'in kız arkadaşıyla ilişki yaşadığı ortaya çıkmış, iki futbolcu birbirine düşman olmuştu. İngiltere Teknik Direktörü Fabio Capello bu olaydan sonra Terry'nin kaptanlığını elinden alırken, geçtiğimiz hafta sonu Chelsea-M.City maçından önce seramonide Bridge, Terry'nin uzattığı eli havada bırakmıştı.

4703
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim